Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Κύριε Μπινιάρη πρόεδρε της Κόρινθος 06 στο δέντρο που έχει καρπούς πετάνε πέτρες.


Κάποιοι νομίζουν ότι προσφέρουν έργο όταν συκοφαντούν τους παράγοντες και κάνουν προτάσεις στους ποδοσφαιριστές με το ποίημα ότι δεν είναι δυνατόν να συνεχίσει η ομάδα Κόρινθος 06 και για τον λόγο αυτόν πρέπει οι παίκτες να προκάμουν για να μεταγραφούν σε άλλες ομάδες. 
Εμείς παρακολουθούμε και όταν θα χρειαστεί θα κάνουμε την δική μας επέμβαση που ορισμένοι να είναι σίγουροι ότι δεν θα περάσουν και τόσο καλά Γιατί εμείς δεν είμαστε σε παρατάξεις αλλά με αυτούς που κάνουν έργο και μόνο 
Και η διοίκησης της ομάδας Κόρινθος 06 με πρόεδρο τον κ. Μπινιάρη έχει πειράξει πολλούς. Αλλά κανένας δεν τολμά να βγει και να δηλώσει δημόσια που υστερεί ο κ. Μπίνιάρης Επομένως είναι ανέντιμοι  κάποιοι να προσπαθούν να τον παρουσιάσουν ως έναν άνθρωπο που δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Και όπως βλέπουμε έχει ήδη φτιάξει το προπονητικό τιμ από την πρώτη ομάδα μέχρι και την Ακαδημία. Και προχωράει σε μεταγραφές και κράτηση παικτών και αυτό ανησυχεί περισσότερο τους φίλους παρά τους ...εχθρούς προσωπικά του προέδρου. της ομάδας. 
Προειδοποιώ όλους αυτούς να είναι περισσότερο σοβαροί και να μη με αναγκάσουν να κατέβω στο επίπεδο τους.