Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Γιατί αισθάνονται τόση ανασφάλεια οι εκλεκτοί των 34 φιλάθλων της Κορινθίας

Ο επιμένων νικά αλλά πρέπει ο άλλος με τον οποίο  μιλάς  να είναι ντουβάρ πασάς. Ξεχνάν όμως κάτι βασικό ότι ο Φιλιππακόπουλος είναι άνθρωπος που όλη του την ζωή την έχει περάσει μέσα στα γήπεδα και ξέρει τι σημαίνει νοοτροπία ποδοσφαιρικού χώρου . 
Μια νέα παρεούλα που ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί την νέα διοίκηση πήγε τώρα με το μαλακό και ζήτησε τα ρούχα της Κορίνθου που βρίσκονται στα αποδυτήρια που βρίσκονται στο δημοτικό Στάδιο. Μέσα σε αυτούς δεν υπήρχαν τα γνωστά μεγάλα ονόματα 
Την πρώτη φορά πήγαν άγνωστοι με την μέθοδο ριφιφί να πάρουν τα ρούχα. Απέτυχαν αλλά δεν το έβαλαν κάτω.
Τώρα πήγαν με την μέθοδο της διπλωματίας και παρακάλεσαν τον κ. Φιλιππακόπουλο να πάρουν τα ρούχα γιατί είναι άδικο είπαν να τα έχει πληρώσει ο Βασιλόπουλος και να μη τα έχει. Αλλά όμως δεν πήγε ο πληρώσας να τα πάρει αλλά έστειλε εκπροσώπους. Εγώ θα τους δείξω τον τρόπο με τον οποίο θα πάρουν τα ρούχα. Να συντάξει  ο πρόεδρος της γενικής Συνέλευσης που είνει ο κ. Δημόπουλος η νέα ανερχόμενη ποδοσφαιρική δύναμη αφού ο ευτραφής πρόεδρος τον προορίζει για διάδοχο του.μαζί με τον Γραμματέα πρακτικό εκλογών Και  μέσα σ αυτό είναι υποχρεωμένος να αναφέρει και την μήνυση του Μαυρονάσου για πλαστογραφία . Αυτό θα το πάρει η νέα διοίκηση και θα συγκροτηθεί σε σώμα και ο έφορος με αυτά τα δυο χαρτιά θα πάει στο Μαυρονάσο και όχι στο Φιλιππακόπουλο και θα πάρουν τα ρούχα.  που είναι υποχρεωμένος να τα δώσει Αλλά με πρωτόκολλο το οποίο πρέπει να έχει και την επικύρωση του κ. Μιχαλιού την αναλλοίωτη δύναμη. 
Δεν μπορώ όμως να καταλάβω πως είναι δυνατόν σε μια εποχή που που δεν υπάρχει καμία ποδοσφαιρική δραστηριότητα τόσο πολύ να νοιάζονται για τα ρούχα κάποιοι. 
Συμβουλεύω τους ανεξάρτητους και αντικειμενικούς κονδυλοφόρους να μη τα βάλουν με τον Αλέκο Πνευματικό γιατί δεν έχει καμία σχέση Ο Μαυρονάσος είναι υπεύθυνοι αλλά προσέξετε γιατί αυτός είναι δύσκολη περίπτωση .