Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Το παραγάδι του Νικηφόρου που σήμερα έχει πιάσει εκλεκτά ψάρια



Συλλογάται καλά όποιος συλλογάται ελεύθερα αλλά και φωναχτά





Διαβάζω : Καυστική η ανακοίνωσης των Guardians

Πρώτα απ όλα  δεν είναι ανακοίνωση του συλλόγου αλλά της νέας διοίκησης της Κορίνθου αφού μέλος των οργανωμένων συμμετέχει στην νέα διοίκηση μετά από εκλογές που έγιναν και που η άλλη παράταξη τις αμφισβητεί. Αφού υπάρχει μήνυση για πλαστογραφία του βιβλίου μελών της διοίκησης. 
Αλλά πρέπει να έρθουμε και στην δημοσιογραφική αντικειμενικότητα που είναι απαράδεκτη για επαγγελματίες δημοσιογράφους που αυτή είναι η εργασία τους. 
Και αν δεν γνωρίζουν καλά την Ελληνική γλώσσα υπάρχουν και τα λεξικά Και δεν είναι ντροπή να τα ανοίγουμε όταν μάλιστα θέλουμε να χαρακτηρίσουμε κάτι. 
Καυστικός στην μεταφορική έννοια σημαίνει αυτός που χαρακτηρίζεται από δηκτικότητα 
Δηκτικός είναι αυτός που θίγει που πειράζει που προκαλεί λόγω της οξύτητας του 
Ύβρις σημαίνει απρεπής έκφρασης που προσβάλει την τιμή και την αξιοπρέπεια κάποιου 
Αυτά που γράφονται στην ανακοίνωση ::

«Δυστυχώς ο Δήμος αποτελείται από τον σύζυγο της κ. Φαρμάκη  τον «νεκροθάφτη» της  «Μπάρτσα» κ. Μάριο Σταματάκη, 
Εμείς απαιτούμε μια «Μπάρτσα» υπερήφανη και ανεξάρτητη.
Ο Δήμος θέλει μια ομάδα απαξιωμένη, χρεωμένη και εξαρτώμενη".


Είναι όλα αυτά καυστικά ή υβριστικά; Γιατί είναι δυστυχία που δημοτικός σύμβουλος είναι ο Γιώργος Φαρμάκης που δεν είναι σύζυγος καμιάς κ. Φαρμάκη αλλά ανεξάρτητος αφού έχει την δική του προσωπικότητα αφού υπήρξε ανώτερος υπάλληλος τραπέζης 
Αν ο Σταματάκης είναι νεκροθάφτης που διοίκησε ένα χρόνο και παρέλαβε μια ομάδα πλήρως διαλυμένη ο κ. Τσιχριτζής που δώρησε δυο πρωταθλήματα και έδωσε παράνομα την ομάδα στον Παντελή Μπιτούνη που την χρέωσε υπερβολικά. Και που έγινε πρόεδρος χρησιμοποιώντας εν γνώση του ένα άνθρωπο που είχε πάει στην Ολλανδία γιατί στην Ελλάδα χρωστούσε ακόμα και στα πουλάκια. 
Τους ρωτήσατε κύριοι επαγγελματίες δημοσιογράφοι τους υβριστές που τους φιλοξενείτε στο μπλοκ σας αν έχουν καταστατικό και ποια είναι τα 21 μέλη τα ιδρυτικά Και που αν δεν το παρουσιάσουν μέχρι την Τρίτη θα γελάσει κάθε πικραμένος 
Όταν στην ανακοίνωση γράφεται ότι ο δήμος θέλει μια ομάδα απαξιωμένη χρεωμένη και εξαρτώμενη εδώ πολιτικοποιείται το όλο θέμα.
Που σημαίνει ότι οι μάσκες έχουν πεταχτεί και ακολουθούμε πολιτικά τον δρόμο που χάραξε ο κ. Νανόπουλος . 
Επομένως τον τίτλο που πρέπει ν να δώσετε στην ανακοίνωση είναι  ο παρακάτω : 

" Μια υβριστική ανακοίνωση ενός συλλόγου(;) που συνεργάζεται με την νέα διοίκηση της Μπάρτσα και ακολουθεί την αντιπολιτευτική πορεία που έχει χαράξει ο κ. Νανόπουλος αντιμετωπίζοντας τον Δήμαρχο Κορινθίων "

Όλα τα άλλα που γράφετε είναι αστεία και που δεν κάνουν ούτε για ανέκδοτα