Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Ζήτω το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που διδάσκει ...επαγγελματισμό !!!

Παρακολουθώ τα δημοσιεύματα που έχουν σχέση με τις μεταγραφές και δεν μπορώ να καταλάβω πόσο αφελείς είναι οι παράγοντες που τρώνε το παραμύθι  για τους ποδοσφαιριστές που άλλο μένουν ελεύθεροι και άλλοι ότι παίρνουν διαζύγιο όχι από την αγαπημένη τους αλλά από την ...ομάδα. 
Και συγκεντρώνω τις δυνάμεις και δεν θέλω να εκδηλωθώ γιατί κάποιοι πάλι θα με κατηγορήσουν γιατί τα βάζω με τους ποδοσφαιριστές  Μα ο δικός μου στόχος είναι ένας Να μη μείνουν οι ομάδες από κινητήρια δύναμη που είναι το χρήμα. 
Και ας έρθουμε στην ουσία του θέματος. Έχουμε μια ομάδα σε κάποιο χωριό που για να κάνει αξιόμαχο συγκρότημα κάνει μεταγραφές που είναι μάλιστα και δαπανηρές. Και εδώ αναρωτιέμαι γιατί  το χωριό να έχει την ομάδα που δεν μπορεί να συντηρήσει Ποια είναι  λοιπόν η αποστολή της ύπαρξης της ομάδας αφού για να κρατηθεί οι παράγοντες κάνουν μεταγραφές Το χωριό δεν μπορεί με τα δικά του παιδιά ή με αυτά των γύρων περιοχών και πληρώνει παίκτες για να υπάρχει. Αυτό λοιπόν το λέμε ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ενώ είναι επαγγελματικό  στην χειρότερη μορφή σε ομάδες ερασιτεχνικές μικρών κατηγοριών Αυτή είναι η αλήθεια δυστυχώς και εμείς που την βγάζουμε στην επιφάνεια δεν είμαστε αρεστοί Μα ούτε και θέλουμε να γίνουμε.