Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Άλλαξε ο Μανολιός ( Χριστόφορος) και έβαλε τα ρούχα του μπαλωμένα ( Τσασχειλίδης )

Γιατί να μας υποτιμούν και να νομίζουν όλοι ότι οι φίλαθλοι πάσχουν από αλτσχάιμερ 


Οι επιλογές της ΕΠΟ τελικά είναι… ξαναζεσταμένο φαγητό. Και αυτό δεν έχει να κάνει με τις ικανότητες του Γιάννη Τσαχειλίδη και του Φραγκίσκου Σωμαρακάκη, όσο με το γεγονός ότι προϋπήρξαν στην ΚΕΔ και επανέρχονται (έστω και αν ο δεύτερος έμεινε… επισήμως, διότι επί 2,5 χρόνια βοηθούσε χωρίς να είναι μέλος, στην επιτροπή μόλις δύο μήνες). Καινούργιο πρόσωπο είναι μόνο ο Χρήστος Γενναίος, ο οποίος ήταν περιφερειάρχης και ως εν ενεργεία διεθνής βοηθός ήταν στην ομάδα του Κύρου Βασάρα, ο οποίος με κάθε επισημότητα επανήλθε ως υπεύθυνος εκπαίδευσης.

Η αλήθεια είναι πως όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση πολλοί είναι αυτοί που δεν έχουν καμία όρεξη ν’ ασχοληθούν με την ΚΕΔ και ειδικά με τους ορισμούς στην Σούπερ Λίγκα. Αν είναι για Β’,Γ’ Εθνική το βλέπουν, αλλά για τα… ψηλά ισχύει το «όταν πλακώνονται τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια», γι’ αυτό… μακριά.

Γι’ αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν και αρνήσεις σε κάποιες κρούσεις που έγιναν  από πλευράς ΕΠΟ. Και, αυτοί που πρώτοι δεν είχαν καμία όρεξη ν’ ανακατευτούν με ορισμούς με την υπάρχουσα κατάσταση είναι οι Βασάρας και Ντάλας. Στο παρελθόν πέντε μήνες άντεξε ο ένας και τρεις ο άλλος στο τρελοκομείο που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο.
. Θέμα Κάκου στην ουσία δεν υπήρξε ποτέ. Δεν είχε και δεν έχει ερείσματα στην ΕΠΟ, ενώ υπάρχουν και άλλα ανοιχτά ζητήματα.
 Ο Γιάννης Τσαχειλίδης είχε φορτιστεί ιδιαίτερα μετά την επίθεση που είχε δεχθεί στην παραλιακή μέσα στο αυτοκίνητό του και δεν έβλεπε την ώρα να φύγει από την ΚΕΔ. Τώρα επανέρχεται σε πολύ πιο πολωμένο κλίμα και υπό συνθήκες που θα πρέπει να αποδεικνύει διαρκώς ότι δεν είναι διασταύρωση ελέφαντα και ρινόκερου.


Τσαχειλίδης Ιωάννης ένωσης  Πειραιά που ψήφισε τον γλεντζέ Σαρρής.
Ο πατέρας του ο αείμνηστος Μανόλης ήταν πολλά χρόνιας γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού και μετά πήγε στον Ιωνικό του Κανελλάκη Αν ήταν άλλος στη θέση του Γιάννη Τσαχειλίδη δεν θα μπορούσε  να γίνει διαιτητής λόγω της συγγένειας αυτής
Και εδώ τολμώ να κάνω μια πρόβλεψη Ο ισχυρός άνδρας της ΚΕΔ είναι
ο Τσαχειλίδης Και αυτό θα το καταλάβουμε πολύ γρήγορα.
Αλλά ας ρίξουμε μια ματιά στο ιστορικό του κ. Τσαχειλίδη
Γιάννης Τσαχειλίδης γεν. 11/9/1968 και είναι εκτελωνιστής στο επάγγελμα. Είναι έγγαμος, έχει ύψος 1.78
  Εκτός πινάκων τέθηκε ο διαιτητής                       Τσαχειλίδης   με αποφαση της ΚΕΔ
Με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας τέθηκε εκτός πινάκων αξιολογημένων διαιτητών του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας ο διαιτητής Τσαχειλίδης (Πειραιά) για την απόδοσή του στον αγώνα Ατρόμητος-Ξάνθη.

Ο διαιτητής έδωσε τρία πέναλτι και ο Βραζιλιάνος τρία "γκολ"

Ο διαιτητής Τσαχειλίδης ήταν ο ένας μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς ανάμεσα στον Ατρόμητο και την Ξάνθη. Οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ και με δύο λανθασμένες υποδείξεις πέναλτι βοήθησε την Ξάνθη να ανατρέψει το σκορ. Ο άλλος ήταν ο Λουτσιάνο που μόνος του κατάφερε να «ισοφαρίσει» τα λάθη του διαιτητή

Στην πραγματικότητα το ματς δεν ήταν ανάμεσα στον Ατρόμητο και την Ξάνθη, αλλά μεταξύ του Λουτσιάνο και των λαθών του Τσαχειλίδη. Ο μεν πρώτος έβαλε δύο γκολ, ενώ είχε και μία ασίστ, ο δε Βραζιλιάνος πήρε την υπόθεση προσωπικά και είπε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη. Μπορεί να μην τα κατάφερε, αλλά μπόρεσε μέσα σε ελάχιστα λεπτά να ανατρέψει το σκορ και ισοφάρισε ένα ματς που φαινόταν χαμέν
ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ:
Στις λανθασμένες υποδείξεις για πέναλτι του Τσαχειλίδη που αδίκησε εμφανώς τον Ατρόμητο και έδωσε την ευκαιρία στην Ξάνθη να ανατρέψει το ματς, στο οποίο ο Ατρόμητος έδειχνε να είναι πιο παθιασμένος.
Μετά από αυτό το συμβάν ο κ. Τσαχειλίδης δεν έπρεπε να είχε καμία σχέση με την διαιτησία και όμως ο επαναστάτης πρόεδρος της ΕΠΟ ο γιατρός από την Χίο τον έβαλε προσωρινά εκεί μέχρι να του δώσει όλα τα αξιώματα. Αφού στην Ελλάδα την χώρα των θαυμάτων όλοι το ζούμε. Πάνε ψηλά μόνο αυτοί που γνωρίζουν ανθρώπους με δύναμη
«Εγιναν εγκλήματα στο γήπεδο. Αποδείξαμε ότι έχουμε μεγάλη ομάδα ανατρέποντας αυτό το σκορ. Λυπάμαι που ο διαιτητής αυτός έχει σήμα ΦΙΦΑ. Τίναξε το ματς στον αέρα, αλλά αποδείξαμε ότι κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα στον Ατρόμητο», έλεγε μετά το ματς ο πρόεδρος του Ατρόμητου , Γιώργος Σπανός. 
Με μια μικρή όμως διαφορά. Τώρα που είναι μέλος της ΚΕΔ με τις ευλογίες των δυνατών έχει ο κ. Σπανός πάθει αμνησία αν και είναι τόσο νέος