Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Α Ο Λ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ:







Η διοίκηση του Α.Ο Λουτράκι προχώρησε σε μια ακόμη κίνηση ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού της ομάδας ανανεώνοντας τη συνεργασία της με τον Γιώργο Διαμαντόπουλο.
Ο 24χρονος μέσος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, πραγματοποίησε 23 συμμετοχές με τη φανέλα των οράνιε και ήταν ένας από τους πιο σταθερούς σε απόδοση ποδοσφαιριστές της κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν.
Για την παραμονή του στην ομάδα ο Γιώργος Διαμαντόπουλος τόνισε πως: «Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και τον προπονητή κ. Μεσολόγγη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι και τη νέα χρονιά στην οικογένεια του Α.Ο Λουτράκι. Η περσινή σεζόν ήταν μια καλή χρονιά, αφού η ομάδα εκπλήρωσε τον βασικό της στόχο, αυτόν της παραμονής στην κατηγορία. Για μένα , ήταν η πρώτη μου επιλογή να συνεχίσω στην ομάδα.»
Όσο για τη νέα σεζόν, ο μέσος του Α.Ο Λουτράκι τόνισε πως: «Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και να μη ξαναζήσουμε ότι ζήσαμε πέρυσι με τους σοβαρούς τραυματισμούς κάποιων παιδιών. Εύχομαι η καινούργια, πιο απαιτητική  σεζόν να φέρει νέες επιτυχίες για την ομάδα και να είναι ακόμη πιο καλή από την περσινή.»
Εκ μέρους του Διοικητικού συμβουλίου της ομάδας, ο υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων της ομάδας κ. Δημήτρης Γεωργίου δήλωσε σχετικά: «ο Γιώργος είναι ένα πολύτιμο «γρανάζι» της ομάδας, ένας ποδοσφαιριστής με επαγγελματική συμπεριφορά και πολύ ταλέντο. Είμαστε χαρούμενοι που θα μείνει κοντά μας και την επόμενη χρονιά. Του εύχομαι υγεία και πολλές επιτυχίες».
Για τις έως τώρα ανανεώσεις που έχουν σημειωθεί ο κ. Γεωργίου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Βαδίζουμε πάνω σε ένα πλάνο που έχει σχεδιάσει η διοίκηση μαζί με τον προπονητή. Οι συνομιλίες μας με τους παίκτες διεξάγονται σε πολύ καλό κλίμα και είναι αλήθεια ότι οι συμφωνίες ολοκληρώνονται μέσα σε λίγα λεπτά. Το γεγονός αυτό είναι απόρροια της δυναμικής της ομάδας και μιας ιδιαίτερης «χημείας» που έχουμε δημιουργήσει στις σχέσεις μεταξύ διοίκησης, τεχνικού επιτελείου και ποδοσφαιριστών.»


Προφίλ/ Γιώργος Διαμαντόπουλος:
Ημ. Γενν.:17/3/1991
Στον Α.Ο Λουτράκι από το καλοκαίρι του 2014.
23 συμμ. / 1 γκολ
Προηγ.Ομάδες:
Ηρακλής Ξυλοκάστρου
Αστέρας Τρίπολης (Κ20)
Ζάκυνθος Α.Π.Σ
Βύζας Μεγάρων
Π.Α.Σ Κόρινθος