Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

;Έτσι κάποιοι υπηρετούν την δημοσιογραφία αλλά δικαιολογούνται γιατί είναι επαγγελματίες


Διαβάζω :
Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο δείχνει να ξεκινά τις μεταγραφές της η ομάδα των Αγίων Θεοδώρων, καθώς απέκτησαν τον Γιώργο Κλαδάκη, που έμεινε ελεύθερος από την Ελλάς Βέλου.
Ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός, είπε τελικά το «ναι» στους ανθρώπους των Αγίων Θεοδώρων και αναμένεται να είναι από τους παίκτες που θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν την ομάδα να επιστρέψει άμεσα στην Α1 Κατηγορία.
Σίγουρα πρόκειται για μια πολύ σπουδαία μεταγραφή, καθώς ο Κλαδάκης είναι παίκτης με πολύ μεγάλη εμπειρία, ποδοσφαιριστής κλάσης, κάτι που δείχνει πως οι Άγιοι Θεόδωροι θέλουν να αφήσουν πίσω τους, την φετινή χρονιά, με τον τρόπο που ολοκληρώθηκε.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Αν μια ομάδα που υποβιβάστηκε μετά από σκηνοθετημένο έργο αναζητά τη επαναφορά της στα μεγάλα σαλόνια τα τοπικά και βασίζεται στους σιτεμένος ποδοσφαιριστής που έχει περάσει από πολλές ομάδες να αποτελεί μεταγραφική βόμβα. Και όμως αυτή η μεταγραφή δεν πρέπει να χαρακτηρίζεται ούτε και ως τρακατρούκα. Γιατί ένα νέο παιδί που παίζει στις Ακαδημίες βλέποντας να έρχονται και να παίζουν στην ομάδα γυρολόγοι ποδοσφαιριστές το δικό τους μέλλον προβλέπεται μαύρο.Και έτσι αποχωρεί και αυτό είναι έγκλημα   Και εγώ πιστεύω ότι με την μεταγραφή αυτή η ομάδα των Αγίων Θεοδώρω  κατακτήσει το πρωτάθλημα και έρθει από εκεί έφυγε ρωτώ πιο θα είναι το κέρδος Μια άνοδο που την περιμένει μια κάθοδος
Πιστεύω ότι αυτό το δημοσίευμα  κάνει καλό μόνο στους υπό μεταγραφή ποδοσφαιριστές και όχι στα σωματεία.Καλό θα είναι να πάψουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι να σταματήσουν τις διαφημίσεις των σιτεμένων γυρολόγων ποδοσφαιριστών γιατί έτσι καταστρέφεται το ποδόσφαιρο του νομού μας  .
΄