Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Η αμοιβή των διαιτητών στα παιδικα πρωταθλήματα πρέπει να είναι συμβολική


Αυτή είναι μια φωτογραφία από την υποδομή του Α Ο Λουτρακίου 

Δώσαμε στην δημοσιότητα πως πρέπει να πληρώνονται οι διαιτητές και ξεσήκωσα θύελλα αντιδράσεων Και όμως αυτή είναι η αλήθεια και τα 30 ευρώ τα οποία παίρνει σε έναν αγώνα πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας και αυτά είναι πάρα πολλά και δεν έχουν κανένα δικαίωμα να διαμαρτύρονται Αλλά και στους άλλους αγώνες δεν παίρνουν και λίγα και στις άλλες κατηγορίες.

Η αμοιβή των διαιτητών στα παιδικά πρωταθλήματα 

Εδώ δεν πρέπει να γίνεται η πληρωμή μπροστά στα παιδιά γιατί ο δικαστής τους πρέπει να στέκεται ψιλά 
Οι αγώνες των ομάδων πρέπει να γίνονται δυο αγώνες στο ίδιο γήπεδο για πολλούς λόγους 
Πρώτα να μοιράζονται τα έξοδα οι ομάδες που σημαίνει ότι οι παράγοντες θα πληρώνουν 15 ευρώ για τον αγώνα της ομάδας των Μια τριπλέτα θα διαιτητεύει και του δυο αγώνες. Και κάθε ομάδα θα πληρώνει 15 ευρώ που σημαίνει θα μαζεύονται 60 ευρώ ( 4 ομάδες Χ 15 ευρώ = 60 ευρώ ) Και κάθε διαιτητής θα παίρνει από 20 ευρώ που είναι μια πολύ καλή αποζημίωση. για 140 λεπτά που διαρκούν οι αγώνες Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα παιδικά πρωταθλήματα είναι ένα σχολείο μάθησης του νέου διαιτητή.
Όλα αυτά θα μπορούν να υλοποιηθούν μόνο αν οι αγώνες σε ένα γήπεδο είναι διπλοί  Είναι αδιανόητο να παίρνουν οι διαιτητές περισσότερα χρήματα για δυο λόγους 
Ο πρώτος Η οικονομική  αδυναμίας των παραγόντων. Και ο δεύτερος που είναι και ο σπουδαιότερος Να μη θεωρήσουν οι διαιτητές εξερχόμενοι από την Σχολή την διαιτησία στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ως επάγγελμα.