Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Ο Ανρώνης Νικολόπουλος βλέποντας όλα αυτά από ψηλά θα είναι ευχαριστημένος;


Πριν από ένα μήνα είχα θέση στον κ. Δήμαρχο Λουτρακίου Περαχώρας  Αγίων Θεοδώρων ένα ερώτημα μια και ο εκάστοτε Δήμαρχος είναι και  πρόεδρος του Νικολοπούλειου ιδρύματος με μέλη τους τρεις ιερείς που υπηρετούν δτην Παναγία την Γιάτρισσα στον Άγιο Γιάννη και σε ενός ιερέα που υπηρετεί σε εκκλησία της Περαχώρας. Και εμείς θέλαμε να μάθουμε πως σε μια εποχή που ο κόσμος θα έρθει στο Λουτράκι κλείσαμε νομίζω το ωραιότερο μέρος που πολλοί ξένοι έρχονται μόνο για το Πευκάκι. Και όταν έρχονται και το βρίσκουν κλειστό ξεσπούν σε μας που είμαστε μόνιμοι κάτοικοι και που αφήσαμε να κλείσει όπως χαρακτηριστικά μου είπε ένας φίλος το καράβι της Στεριάς. 
Θέλαμε να μάθουμε γιατί έκλεισε το Πευκάκι σε μια όμως συνέντευξη που θα μας έδινε για να μπορούσαμε και εμείς να ρωτούσαμε.τους λόγους που οδήγησαν στο κλείσιμο. Γιατί κάποιοι κονδυλοφόροι γράφουν πολλά και διάφορα μέχρι το Πευκάκι είναι και της εκκλησίας. 
Δεν πιστεύω να υπάρχει σχέδιο ερήμωσης του κληροδοτήματος μια και ο διαθέτης δεν ήταν Λουτρακιότης  Γιατί άλλη δικαιολογία δεν μπορώ να βρω δυστυχώς. Να μη παραπονιόμαστε λοιπόν που τα ξενοδοχεία μας δεν έχουν πληρότητα μια και η νοοτροπία είναι αυτή που διώχνει 
Εύχομαι να έχω άδικο και να μη επαληθευθούν οι προβλέψεις μου Δεν με πειράζει που ο κ. Δήμαρχος δεν μας έλαβε υπόψη γιατί είναι δικαιολογημένος αφού δεν είμαστε γηγενείς Λουτρακιότες.