Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Μιχάλη Τσιχριτζή : οι άνθρωποι μοιάζουν με το κρασί Ο χρόνος ξυνίζει το άσκημο και βελτιώνει το καλό


Σωτήρας Μσυρονάσος: : Για όλα αυτά που γίνονται στην ομάδα του Π Α Σ Κόρινθουπεύθυνος είναι ο Μιχάλης Τσιχριτζής


Ο άνθρωπος που με τις πράξεις του και τις παραλείψεις του η Κόρινθος έχασε το μοναδικό της  περιουσιακό του στοιχείο που είναι το γήπεδο του Συνοικισμού Δοξάστε τον !!!

Ο κ. Μιχάλης Τσιχριτζής δικηγόρος το επάγγελμα είπε ότι για τις εκλογές που έγιναν την Περασμένη Τετάρτη υπάρχει δεδικασμένο. Που σημαίνει ότι και άλλοτε ψήφισαν διερχόμενοι από το εργατικό κέντρο  και έβγαλαν διοίκηση 
Εμείς ψάξαμε και μάθαμε τι σημαίνει δεδικασμένο και βρήκαμε ότι:   Η έννοια του δεδικασμένου, είναι ίσως παρεξηγημένη στην Ελλάδα, διότι ορισμένοι έχουν την εντύπωση, ότι ζούμε σε χώρες του εξωτερικού, όπου μία δικαστική απόφαση, που αφορά άλλους, εφαρμόζεται αυτόματα και σε εμάς και γενικά σε παρόμοιες υποθέσεις !

  Το δεδικασμένο, εις ημάς, αφορά μόνον τους ίδιους τους διαδίκους μία υπόθεσης, δηλαδή όσους συμμετείχαν σε μία συγκεκριμένη Δίκη ή κλήθηκαν να συμμετάσχουν, αλλά ..δεν το έκαναν και όχι τρίτους, που μπορεί να έχουν το ίδιο πρόβλημα.
Και έρχεται ένας νομικός που έπρεπε να του είχε απαγορευθεί  η είσοδος στη γενική συνέλευση  γιατί είναι ο νεκροθάφτης της ομάδας και λέει αυτά που κάνει ο παράνομος πρόεδρος  της συνέλευσης είναι νόμιμος αφού έγινε μέλος της Κορίνθου  κατά την περσινή γενική συνέλευση πληρώνοντας δέκα ( 10) ευρώ ή σε δραχμές 3.400 που σημαίνει 2,5 καφέδες σε όχι πρώτης κατηγορίας καφετέρια. Και με αυτό το αντίτιμο έχει το δικαίωμα να γίνει πρόεδρος που σημαίνει το ανώτατο όργανο Και να παραβιάζει ντο καταστατικό όπως θα αποδείξω σε δημοσίευμα μου που θα ακολουθήσει με στοιχεία ατράνταχτα 
Και αυτό το θεωρεί δεδικασμένο που εφαρμόστηκε παράνομα 
Αλλά έχουμε ένα άλλο δεδικασμένο που είναι οι εκλογές του 2004. Που ήρθε ο Σωτήρης Γρανιτσιώτης και κατέθεσε μια επιταγή 100.000 ευρώ για να πάρει την Κόρινθο Και δεν έγινε αποδεκτή η πρότασης γιατί δεν ήταν μέλος  της Κορίνθου και έτσι με την αποχώρηση του Γρανιτσιώτη κέρδισες τις εκλογές. 
Εδώ κ. Τσιχριτζή υπάρχει δεδικασμένο που συμφωνεί με το καταστατικό του σωματείου. 
Ερώτημα Γιατί επικαλείστε το παράνομο δεδικασμένο και όχι το νόμιμο που εσείς το εφαρμόσατε για να βγείτε πρόεδρος