Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Μια ομάδα όταν στηρίζεται στην υποδομή της είναι βεβαία η σωστή της η πορεία της ...














Αν και κάποιοι μέσα από την διοίκηση του Α Ο Λουτρακίου θέλουν να με αναγκάσουν να στραφώ εναντίον των ( τον λόγο τον αγνοώ) γι αυτό είμαι υποχρεωμένος να τους δηλώσω ότι δεν θα το πετύχουν. 
Γιατί εγώ δεν πληρώνουμε από κανέναν για να κάνω τα σχόλια μου.Επίσης δεν κρατώ λιβανιστήρι γιατί δεν με πληρώνει κανένας για να μπορώ να αγοράσω λιβάνι. Επίσης δεν δέχομαι διαφημίσεις για να μου λέει ο διαφημιζόμενος τι είναι αυτά που γράφεις Επίσης δεν συνοδεύω κανέναν επίσημο για να καλύπτω τις επισκέψεις του. 
Όλα αυτά τα γράφω γιατί έγινε μια γιορτή στις αθλητικές εγκαταστάσεις του κ. Καραβούλη που από το σπίτι μου απέχουν δύο χιλιόμετρα και πεντακόσια μέτρα και όμως κανένας δεν είχε την ευγενή καλοσύνη να με καλέσει για να παρουσιάσω το τεράστιο έργο τους. Ποιος είναι ο λόγος της Καραντίνας δεν γνωρίζω και ούτε που με ενδιαφέρει. 
Στην γιορτή αυτή έκανε την παρουσία του ο Δήμαρχος των Κορινθίων και την απουσία του ο Δήμαρχος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων που έχει έδρα ο Α Ο Λουτρακίου. 
Μίλησε ο πρόεδρος του Α Ο Λουτρακίου Θωμάς Καναβός που είπέ : Ότι μια άλλη μια χρονιά της Ακαδημίας έκλεισε και σήμερα μας τιμά με την παρουσία του ο Δήμαρχος Κορινθίων που έχει φτιάξει 14 γήπεδα . Και αν μας βοηθήσει να αποκτήσουμε και εμείς ένα γήπεδο θα του δώσουμε το όνομα του. 
Βέβαια ο κ. πρόεδρος από λόγους διπλωματίας δεν είπε απολύτως τίποτα για την απουσία του  κ. Γκιώνη που είναι ο Δήμαρχος του Α Ο Λουτρακίου 
Και είπε ο κ. Πνευματικός ότι σήμερα ο Α Ο Λ είναι η καλύτερη ομάδα του νομού μας. Και ευτυχώς για τους διοικούντες τα λόγια του δημάρχου δεν είχε ίχνος υπερβολής