Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Όταν οικονομικά υπερτερείς και υπάρχει και διοίκηση είσαι πάντα πρώτος και με διαφορά


Το μεταγραφικό του σχεδιασμό προχωράει ο Ολυμπιακός, μία ημέρα μετά το χθεσινό ΔΣ της ΠΑΕ και την οικονομική στήριξη της ομάδας από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Ο πρόεδρος του συλλόγου συνολικά θα βάλει 10 εκατ. ευρώ (αύξηση μετοχικού κεφαλαίου), ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα υπάρχουν ακόμα 5 εκατ. ευρώ διαθέσιμα στα ταμεία.

Αυτά τα 15 εκατ. ευρώ αναμένεται να χρησιμοποιηθούν για μεταγραφές ποδοσφαιριστών κορυφαίου επιπέδου. 

Εκείνος που δείχνει να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Πειραιώτες είναι ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Πολύ δυνατά για την επίθεση παίζουν τα ονόματα του Ζόνατας που θα μείνει ελεύθερος από την Έλτσε και του Ζαπάτα που ανήκει στη Νάπολι και απασχολεί και άλλες ομάδες. Για τη μεσαία γραμμή ξεχωρίζει το όνομα του Φακούντο Κόστα που ανήκει στη Σπαρτάκ Μόσχας και φέτος έπαιξε ως δανεικός στην Τζένοα.

Όσον αφορά τη θέση του στόπερ, πρώτος στόχος φαίνεται πως είναι ο Νέτο της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, που είχε ακουστεί ξανά στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο, και μετά ο Μεξές της Μίλαν. Υπάρχουν όμως και άλλες δύο περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών.

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Όταν μια ομάδα έχει 15 εκατομμύρια ευρώ να ρίξει στην αγορά των μεταγραφών και οι άλλοι προσπαθούν να φτιάξουν ομάδα με ψιχία σημαίνει ότι προσπαθούν οι άλλες ομάδες να μοιραστούν τις υπόλοιπες θέσεις και αυτός είναι ο λόγος που οι εξέδρες είναι άδειες γιατί κανένας δεν πάει στον κινηματογράφο να δει ένα έργο αστυνομικό όταν γνωρίζει το τέλ.ος. 
Επομένως το πρόβλημα στο πρωτάθλημα το Ελληνικό είναι που ο Ολυμπιακός ξοδεύει και έτσι φτιάχνει ομάδα