Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Αυτός είναι ο Δημήτρης Λέκκας που φιλοδοξεί να διοικήσει την Κόρινθο επειδή είναι ...Διάκος του Μιχαλιού

Αυτή είναι μια συνέχεια της συνέντευξης του κ. Λέκκα που χωρίς να το καταλάβει είπε αλήθειες επάνω σε αυτά που ξεφούρνισε για το σκάνδαλο Καφαντάρη 

Ο από την Αργολίδα ορμώμενος Δημήτρης Λέκκας απαντά στη συντακτική ομάδα 




 Από τον αγώνα στα Λεύκτρα ο κ. Παπαδάς ο γενικός αρχηγός της ομάδας ως ώφειλε δεν εμφανίστηκε καθόλου στο γήπεδο . Εμείς είμαστε κάθε μέρα εκεί ή σχεδόν κάθε μέρα εκεί. Ο κ. Παπαδάς αυτήν την εβδομάδα δεν εμφανίστηκε καθόλου ισχυριζόμενος κάποιο πρόβλημα υγείας συγγενούς του χωρίς βέβαια να ειδοποιήσει.
Έρχεται λοιπόν η ημέρα του αγώνα με τον Αίαντα Παραλίας παίρνει ο κ. Παπαδάς την 18αδα και δίνει την 11αδα και τους 7 αναπληρωματικούς Εκεί κάνει ένα λάθος ο κύριος αυτός  Έχει δηλώσει πρόσφατα ότι ο πρόεδρος και άλλοι ήταν ενήμεροι για το θέμα της τιμωρίας του Καφαντάρη Τώρα δηλώνει μόνος του ότι αυτός το ήξερε ότι ο Καφαντάρης είναι τιμωρημένος Βρε άνθρωπέ μου είσαι ενημερωμένος τον βλέπεις στην 18οκτάδα και δεν λες τίποτα;

Σχολιάζει ο Νικηφόρος ο από την Κλένια ορμώμενος 

Αυτοί που αποτελούσαν την συντακτική δημοσιογραφική ομάδα πρέπει ή να ήταν άσχετοι ή να έκαναν αβάντα σε αυτούς εγκλημάτισαν σε βάρος της ομάδας της Κορίνθου. 
Από αυτά που γνωρίζω την σύνθεση της ομάδας την κάνει ο προπονητής αν υπάρχει και ποτέ ο γενικός αρχηγός. Εδώ ο κ. Δημητράκης δεν μας τα λέει καλά γιατί προσπαθεί να "σκεπάσει"την συμμετοχή ( ενοχή) του κ. Τσιχριτζή ( του έγκριτου νομικού που εντυπωσιάζει στις αγορεύσεις του ως μάρτυρας) που γνώριζε από την Παρασκευή δυο μέρες πριν από τον αγώνα ότι ο Μιχάλης Καφαντάρης ήταν τιμωρημένος αφού η Ε Π Ο είχε την κακή συνήθεια να ενημερώνει τα σωματεία με Φ Α Χ αυτούς που δεν μπορούσαν να λάβουν μέρος στον αγώνα της Κυριακής. Και Φ Α Χ επειδή η ομάδα δεν είχε χρησιμοποιούσε αυτό του δικηγορικού γραφείου του κ. πρόεδρου της. Επομένως ο μόνος που γνώριζε επίσημα ότι δεν μπορούσε να αγωνιστεί ο Καφαντάρης ήταν ο κ. Μιχάλης Τσιχριτζής έγκριτος νομικός Όλα τα άλλα είναι για να παίζουμε αν και είμαστε μεγάλα παιδιά. Και εδώ το τραγικό είναι ότι για την τιμωρία του Καφαντάρη ήταν ενημερωμένος ο πρόεδρος της ομάδας του Αίαντα της Παραλίας και δεν την γνώριζε ο πρόεδρος της Κορίνθου που είναι και έγκριτος δικηγόρος 

Ο από την Αργολίδα ορμώμενος Δημήτρης Λέκκας απαντά  στη συντακτική ομάδα 

Τελειώνει ο αγώνας  ( εννοεί με τον Αίαντα Παραλίας )μας αφήνει βιαστικότατα την τσάντα του με τα δελτία επειδή την Τετάρτη παίζαμε τον ημιτελικό κυπέλλου και λέει πάρτε τα εγώ φεύγω πάω Γερμανία. Εντάξει δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε εκείνη την στιγμή τι είχε συμβεί. Το βράδυ 7 παρά περίπου παίρνουν τηλέφωνο από τον Αία παραλίας τον πρόεδρο και του λένε ότι έχεις κάνει λάθος έχετε βάλει τιμωρημένο παίκτη Εγώ το έμαθα Τρίτη πρωί. 


Σχολιάζει ο Νικηφόρος ο από την Κλένια ορμώμενος 

Και νζήσαν αυτοί καλά και εμείς χειρότερα μια και έχουμε μυλό και σκεπτόμαστε και προβληματιζόμαστε. Η πρώτη ανακρίβεια ( στο χωριό μας το λέμε ψέμα) Μετά την λήξη του αγώνα παρουσία όλων ο πρόεδρος του Αίαντα είπε " Τώρα εσύ γιατί γελάς και χαίρεσαι αφού τον αγώνα τον έχεις χάσει μια και χρησιμοποίησες τιμωρημένο παίκτη" Και ήσουν και εσύ εκεί παρών κ. Δημητράκη μας. Όλα τα άλλα να τα ισχυρίζεσαι εκεί που σε παίρνει. 
Και ο κ. Παπαδάς δεν έφυγε βιαστικότατα και αυτό αποδεικνύεται από την αθλητική εφημερίδα Μπάλα  φύλλο 99 13 Φεβρουαρίου 2006 που ακόμα και δηλώσεις έκανε 


Και οι δηλώσεις του κ. Παπαδά " Το χθεσινό παιχνίδι πέρασε στην ιστορία .Το κερδίσαμε και τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Παλευσινιακό στην κοντινή Ελευσίνα και παρακαλώ όλους τους φιλάθλους της Κορίνθου από τώρα να προετοιμαστούν και να δώσουν βροντερό παρών στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους του Δ Σ της Κορίνθου όλους όσους βοηθούν την ομάδα για την υλοποίηση των στόχων της που είναι η Γ εθνική"
Οι δηλώσεις του αυτές ανεπανόρθωτα σε εκθέτουν κ. Λέκκα αφού ο άνθρωπος μίλησε για λογαριασμό του Διοικητικού Συμβουλίου.  


Ο από την Αργολίδα ορμώμενος Δημήτρης Λέκκας απάντα στη συντακτική ομάδα 
Δευτέρα πρωί με παίρνει ο Παπαδάς τηλέφωνο και μου ζήτησε να πάρω την  ταυτότητα του --κάποιες λεπτομέρειες που αν τις αναλύσουμε βγάζουμε κάποια συμπεράσματα --από την τσάντα με τα φύλλα του αγώνος και θα πέρναγε αυτός να την πάρει Πράγματι εγώ πήγα στο γήπεδο και πήρα την ταυτότητα επαναλαμβάνω δεν ήξερα τίποτα Με ξανά παίρνει τηλέφωνο το απόγευμα και μου ζητάει να πάω την ταυτότητα το στην αδελφή του όπως και έγινε. Εγώ έχω μιλήσει στο τηλέφωνο με τον κ. πρόεδρο τον ακούω πολύ στεναχωρημένο. Δέχομαι ένα τηλεφώνημα από κάποιους δημοσιογράφους  από την Αθήνα και με ρωτούν αν συνέβαινε αυτό Εγώ το διαψεύδω κατηγορηματικά αφού δεν το ήξερα καν.
Ο πρόεδρος είχε λόγο που δεν το είχε πει σε κανέναν τίποτα. Ήθελε να περάσει το τρίτο 24ωρο ώστε κανένα τρίτο σωματείο όπως η Θήβα δεν θα είχε το δικαίωμα να καταγγείλει Γνωρίζαμε ότι ο Αίαντας Παραλίας δεν θα έκανε ένσταση Τρίτη πρωί ο πρόεδρος μου είπε τα δεδομένα. 

Ο Κώστας ο Καράγιωργας Μέλος της διοίκησης μέχρι πριν από 20 μέρες το έμαθε Δευτέρα βράδυ Προσοχή στις λεπτομέρειες. Εμένα ο Παπαδάς μου είχε πει ότι θα φύγει Τρίτη πρωί από το αεροδρόμιο Ο Κώστας  Καράγιωργας όταν το έμαθε 11 παρά πέντε τον παίρνει στο τηλέφωνο και του λέει τι έκανες ρε και ο άλλος αρχίζει και γελάει . Δηλαδή έχει κάνει τέτοιο έγκλημα διότι για μας είναι έγκλημα και αυτός γελά και του λέει 'Ελα ρε τώρα ξέρεις εγώ που είμαι τώρα. ;  Περνάω έξω από το γήπεδο της Μπάγιερν Ξέρεις τι ωραία περνάω εγώ εδώ ; Καταλαβαίνετε το σκεπτικό του ανθρώπου αυτού αυτός ο άνθρωπος δεν έχει επίγνωση των πράξεων του; Για μας λοιπόν ο άνθρωπος αυτός είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για την απώλεια των βαθμών αλλά και της ανόδου στην Γ εθνική. 

Σχολιάζει ο Νικηφόρος ο από την Κλένια ορμώμενος 
Τι πόστο είχατε στην ομάδα κ. Δημητράκη μας πρέπει να μας πεις Γιατί με τις λεπτομέρειες που αναφέρεις θυμήθηκες το παλιό σου επάγγελμα αυτού του χωροφύλακα Γιατί άνετα μπορώ να ισχυριστώ ότι είχε ανοίξει φάκελο τον Παπαδά που όμως αυτός σε ξεβράκωσε. Και όσοι σε γνωρίζουν δεν γίνεσαι πιστευτός ότι δεν γνώριζες το θέμα.  Τώρα πως αυτός έφυγε για την Γερμανία και δεν είχε μαζί του την ταυτότητα δεν μπορώ να καταλάβω. Γιατί όταν σου έδινε τις παραγγελιές ήταν με αυτά που γράφεις για τον Κώστα τον Καράγιωργα --που και αυτά δεν θα υπηρετούν την αλήθεια --ήταν στην ξενιτειά Προσέξετε στην λεπτομέρεια Ο Καράγιωγας το  πληφορήθηκε 11 παρά πέντε Και αφού τον θεωρούσατε υπεύθυνο γιατί δεν τον μηνύατε