Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Έτσι διοικεί το Κορινθιακό ποδόσφαιρο ο Μιχαλιός γι αυτό και το οδήγησε στην ανυποληψία

Όλα τα είχα προβλέψει γιατί τα είχα δει και μάλιστα και χωρίς λαθεμένες εκτιμήσεις Και έχω επιτυχίες γιατί ποτέ δεν επηρεάζουμε από καταστάσεις διάφορες. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος Δεν βλέπω αυτόν που σχολιάζω αν είναι φίλος μου ( αφού οι δικοί μου φίλοι είναι περιορισμένοι και δεν έχουν την ανάγκη μου να γράψω καλά λόγια  ) ή αν μου δίνει διαφημίσεις αφού δεν έχω ούτε στο μπλοκ μου αλλά και στις εφημερίδες που είχα διαφημιστικό γραφείο) ή υποχρεωμένος σε πολιτικούς ή σε ποδοσφαιρικούς παράγοντες, Γι αυτό και γράφω την αλήθεια γιατί δεν φοβάμαι μήπως κάποιος μου τραβήξει το χαλί και πέσω. Αφού δεν πατάω σε χαλιά αλλά μόνο σε πατώματα με μωσαϊκό ούτε καν σε ξύλινα γιατί αυτά υπάρχει φόβος να τα φάει το Σαράκι. 
Εδώ είμαι υποχρεωμένος να σχολιάσω κάποιον που το παίζει ποδοσφαιρικός παράγοντας και είναι ο Δημήτρης Δημόπουλος. 
Που κάνει την εμφάνιση του στον αγώνα Α Ο Λουτράκι -- Ολυμπιακού Λουτρακίου. Που εκεί κάνει μια έκθεση ως παρατηρητής τάξεως που οι διαφορές με την έκθεση του διαιτητή είναι χτυπητές και κανένας δεν μπαίνει στον κόπο να μας πει ποιος είναι ο σωστός  Αλλά μόνο η επιτροπή εφέσεων που τους γελοιοποίησε 
Συνάντησε μια μέρα στο δρόμο  δημοσιογράφο και του είπε ότι αν δεν είχε μαζί του το παιδί του θα τον σκότωνε Και γι αυτή την απειλή τον χαρακτήρισα πιστολέρο.
Ήταν μάρτυρας κατηγορίας εναντίον μου στο εφετείο Ναυπλίου  λέγοντας ότι στη γενική συνέλευση δεν υπήρχαν φουσκωτοί και ότι αν δεν υπήρχε ο αρχιφύλακας Β τάξεως  κ. Ιατρού να σώσει την  πρωτοδίκη που ήταν πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής θα κινδύνευε με  λιντσάρισμα Και αυτό το δέχτηκε και ο αρχηγός του αντίπαλου ψηφοδελτίου που έκανε τις ίδιες δηλώσεις, Προσωπικά δεν τους κρίνω γιατί θέλω εσείς να τους κρίνετε αν αυτά που κατέθεσε ο κ. Δημόπουλος  αλλά και αυτά που δήλωσε ο κ. αρχηγός υπηρετούν την αλήθεια. 
Έγινε πρόεδρος στη γενική συνέλευση το 2014 της ομάδας του Π Α Σ Κόρινθος χωρίς να είναι μέλος της ομάδας Παγκόσμιο ρεκόρ παρανομίας . 
Και πάλι πρόεδρος του 2015 που ανάγκασε τον Σωτήρα να του πει τρεις φορές να σταματήσει Και ο λόγος ήταν απλός αφού είχε πάρει θέση υπέρ του Μέντορα του που είναι ο Μιχαλιός που τον έχει χρήση διάδοχο του στην ένωση.
Με αποτέλεσμα να δει τον ίσκιο ο Δημητρός  στο γιόμα και να πάθει ίλιγγο και να φέρεται ως αρχηγός. Εδώ πρέπει να προσέξει μη πάθει καμία εμμονή και τότε θα έχει πολλά και ποικίλα μπλεξίματα  
Γι αυτές τις υποσχέσεις του κ. Μιχάλη Τσιχριτζή αν τις τηρεί να ρωτήσει τον Σωτήρη Γρανιτσιώτη για να καταλάβει που βρίσκεται και ποιος είναι ο καθοδηγητής του.