Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Ο Α Ο Λουτρακίου συνεχίζει τον νέο σχεδιασμό της ομάδας


ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΟΥΤΣΗ






Η προετοιμασία του Α.Ο Λουτράκι για τη νέα σεζόν συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα με το κεφάλαιο «ανανεώσεις» να αποτελεί μια από τις άμεσες προτεραιότητες των ανθρώπων της ομάδας.
Η τελευταία εξέλιξη αφορά στον Βασίλη Παπουτσή, ο οποίος συναντήθηκε με την αρμόδια επιτροπή μετεγγραφών και συμφώνησαν για την ανανέωση της συνεργασίας τους και για τη νέα σεζόν .
Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι και στην παρθενική του εμφάνιση στη Γ’ Εθνική αναδείχθηκε σε έναν από τους κορυφαίους σε απόδοση ποδοσφαιριστές των οράνιε. Αγωνίστηκε σε όλες τις θέσεις στη δεξιά πλευρά ( από αμυντικός έως ακραίος επιθετικός)  και ολοκλήρωσε τη χρονιά με 30 συμμετοχές και 5 γκολ.
Η παραμονή του νεαρού μεσοεπιθετικού είναι η πέμπτη κατά σειρά, καθώς επιθυμία διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας αποτελεί το να διατηρηθεί και τη νέα σεζόν ο βασικός κορμός της περσινής ομάδας.
Η επόμενη εβδομάδα περιλαμβάνει πολλές νέες εξελίξεις στο στρατόπεδο των οράνιε, αφού θα κορυφωθούν οι προγραμματισμένες συναντήσεις και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού.
Μίνι- Βιογραφικό
Ημ. Γένν. 4/9/1990
Στον Α.Ο Λουτράκι από το καλοκαίρι του 2014.
30 συμμ./5 γκολ
Προηγ. Ομάδες: Θύελλα Πετρίου, Πανναυπλιακός, Ένωση Μιδέας, Παννεμεατικός.