Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Τι θα έκανα αν ήμουνα στη θέση του Σωτήρα Μαυρονάσου

Αύριο έχει συνέντευξη ο Σωτήρας Μαυρονάσος στο Ξενοδοχείο Κόρινθος και στις δυο το μεσημέρι. 
Αν ήμουνα στη θέση του Σωτήρα θα έκανα μια και μόνη κίνηση. 
Θα καλωσόριζα τον κ. Νανόπουλο και την παρέα του στην διοίκηση της Κορίνθου. και θα του έλεγα ότι είμαι υπερήφανος που η ομάδα συνεχίζει έχοντας στην διοίκηση της  τον εκπρόσωπο του συλλόγου με το παράξενο σήμα που δεν έχει καμία σχέση με την Κόρινθο Που δεν μας παρουσιάζει το καταστατικό ούτε τα είκοσι ένα (21) μέλη που χρειάζονται για να κάνεις σωματείο. 
Επίσης τον Δημήτρη Λέκκα αυτόν τον αγωνιστή που συνόδευσε τον Μιχαλιό  μέχρι την Λαμία προκειμένου να βρουν άλλοθι για την χρησιμοποίηση 
του Καφαντάρη προκειμένου να μηδενιστεί η ομάδα
Και έδωσε μια συνέντευξη για το θέμα αυτό για την οποία πρέπει να ντρέπεται Και αν την ξέχασε είμαι πρόθυμος να την δημοσιεύσω 




Σε αυτή την φωτογραφία βλέπουμε τον κ.Δημήτρη Λέκκα να αγορεύει αλλά υπέρ του Σωτήρα Μαυρονάσου γιατί είναι το έτος 2014 που ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο ο ευτραφής πρόεδρος ήταν υπέρ του Σωτήρα. Και μέσα σε ένα χρόνο ο υμνητής  κατηγορείται από τον Μαυρονάσο ως πλαστογράφος. 

Πρέπει λοιπόν να αφήσεις Σωτήρα  τον κ. Κυριάκο Καρασταμάτη να διοικήσει την ομάδα από την θέση του προέδρου για να συνεχίσει το κλάμα αλλά τώρα όχι για την πρόοδο της ομάδας αλλά γιατί θα καταλάβει ότι τον χρησιμοποίησαν για να τον εκθέσουν και σωθούν οι ...έξυπνοι.