Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Πολλοί οι σωτήρες της Κορίνθου αλλά από μακριά

Παρακολουθώ ότι όλοι θέλουν να σώσουν την Κόρινθο ακόμα και παρανομίες να κάνουν εν ονόματι της σωτηρίας της.. Ο κ. Καρασταμάτης όταν μας ανακοίνωσε τους υποψήφιους  που θα δώσουν την μάχη για την σωτηρία της ομάδας μας ανέφερε και ονόματα με βαρύτητα και τα οποία την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια. Και έμειναν  οι παγκοσμίως άγνωστοι για να σώσουν την ομάδα . Και ο κ. Γιαννίκος που ευθέως κατηγόρησε τον κ. Σταματάκη για χρέωση της ομάδας με ένα ποσό των 88.000 ευρώ και μετά την ανακοίνωση που έκανε αντί να προχωρήσει ( και τον δρόμο τον γνωρίζει ως δικηγόρος ) άκρα του τάφου σιωπή στο στόμα του κ. Γιαννίκου βασιλεύει. Και εφόσον δεν συνέχισε σημαίνει ότι ήταν τρακατρούκα. 
Και ήθελα να ρωτούσα τον κ. Γιαννίκο που είναι και νομικός Θα μπορούσε να λάβει μέρος στις εκλογές ο κ. Μαυρονάσος μετά την μήνυση που έκανε εναντίον του κ. Δημήτρη Λέκκα για πλαστογράφηση το βιβλίο μελών; Περιμένω την νομική του απάντηση και όχι κάποια άλλη που θα μπορούσε να χαϊδέψει αυτιά  
Γιατί κ. Καρασταμάτη εσείς που φορέσατε την φανέλα που την ματώσατε που έχετε κλάψει γι αυτήν δεχτήκατε να καπελωθείτε από τον χαμένο στις δημοτικές εκλογές κ. Νανόπουλο εσείς που κατηγορείτε μέσω των ανακοινώσεων των οργανωμένων ( αφού μέλος των είναι στο "εκλεγέν Δ Σ") ότι το άλλο ψηφοδέλτιο υποστηρίζεται από τον Δήμο Κορινθίων . Εσείς έχετε το δικαίωμα να παίζετε σε όλα τα ταμπλό και οι άλλοι δεν έχουν αυτό το δικαίωμα. Μάλλον νομίζω ότι έχετε παρεξηγήσει τα πράγματα και η φανέλα που φορέσατε δεν σας δίνει μόνο δικαιώματα αλλά περισσότερες υποχρεώσεις. 
Και αναλάβατε μάλιστα να υποστηρίξετε στις δηλώσεις σας τον νεκροθάφτη της Κορίνθου Μιχάλη Τσιχριτζή ότι δεν ήταν μέσα στην αίθουσα και αυτό δεν νομίζω ότι υπηρετεί την αλήθεια αφού πίσω από κάθε κίνηση είναι αυτός που έχει διαλύσει την ομάδα Και δεν μπορώ να καταλάβω πως εσείς ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου θεωρήσατε τον εαυτό σας υποχρεωμένο  να απαντήσετε στα γραπτά μου  Και κάνατε ως άνθρωπος που δεν έχει μνήμη για τα ποδοσφαιρικά  εγκλήματα του Μιχάλη Τσιχριτζή ( Καφαντάρης --Τζαναβάρας -Τσέροβιτς --Ηλιούπολη-- Μπιτούνης -- κατάσχεση του γηπέδου του Συνοικισμού) 
Και καταλήγω με το ερώτημα Με αυτούς που έχετε ως συνεργάτες θα μπορέσετε να διοικήσετε; Περιμένω απάντηση  γιατί πιστεύω να μη χάσατε την ευαισθησία σας μετά την απάντηση που μου δώσατε και που με στοιχεία  σας απέδειξα ότι πάσχει.