Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Από αντικειμενικότητα πάσχουν μερικοί αθλητικοί Κορίνθιοι δημοσιογράφοι

Δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς τους επαγγελματίες δημοσιογράφους της Κορινθίας που είναι προσηλωμένοι προς κάποιους που τους θεωρούν ότι είναι υποχρεωμένοι να τους υπηρετούν και να γράφουν ότι τους ικανοποιεί. Και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπόρεσαν να κρατηθούν ούτε σε εφημερίδα ούτε σε ραδιόφωνο και ούτε σε τηλεόραση Γιατί κρύβουν μέσα του κακία 
Γιατί να βάζεις τίτλο σε ένα άθλιο κείμενο αυτό σημαίνει ότι σου αρέσει να χτυπάς κάποιον που δεν μπορείς να φτάσεις 
Το δημοσίευμα που διάβασα στο μπλοκ που έγραψε καυστική την ανακοίνωση ενός ανύπαρκτου συλλόγου της Κορίνθου 

Monsters: «Κούγια, φεύγεις όπως είσαι και ξεχνάς ευσεβείς πόθους για την ΑΕΛ»

Η είδηση που έδωσε στη δημοσιότητα ο ίδιος ο Αλέξης Κούγιας με συνέντευξη που παραχώρησε, προκάλεσε την έντονη αντίδραση των οργανωμένων οπαδών της Λάρισας, οι οποίοι θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα στην προσπάθειά του να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του συλλόγου.
Ο Αλέξης Κούγιας διευκρίνησε ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Βαγγέλη Πλεξίδα για τη μεταβίβαση των μετοχών της Λάρισας και ότι για το λόγο αυτό θα αφήσει την Παναχαϊκή, τις τύχες της οποίας κρατούσε τα τελευταία τρία χρόνια. Ωστόσο η αντίδραση δεν άργησε να έρθει από τους οργανωμένους οπαδούς. οι «Monsters» εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν ότι θα κάνουν τα πάντα για να αποτρέψουν τη συμφωνία.

«Ο αποτυχημένος παραγοντίσκος του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά τις γελοιότητες που έκανε στην Πάτρα και την οποία με χαρακτηριστική ευκολία διαλύει με το στόμα, ετοιμάζεται να δώσει τη χαριστική βολή σε όποια αξιοπρέπεια έμεινε στην ομάδα μας μετά τη θητεία Πλεξίδα...Κούγια, φεύγεις όπως είσαι και ξεχνάς ευσεβείς πόθους για την ΑΕΛ. Ο κόσμος της ομάδας οφείλει να γίνει η ασπίδα και να αποτρέψει τα χειρότερα. Εμείς είμαστε έτοιμοι και το μήνυμα ξεκάθαρο. Ούτε ώρα ο παραγοντίσκος στην ΑΕΛΑΡΑ μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Ακριβώς το ίδιο δημοσίευμα που αφορούσε το Φαρμάκη  τον Φιλιπακόπουλο τον Σταματάκη τον Στυλιανίδη  και κουβέντα για τον κ. Νανόπουλο 
Επιτέλους κυνηγάτε τον Κούγια γιατί  βγήκε φωτογραφία με τον Πνευματικό 

Ενώ γι αυτή την φωτογραφία κανένας εκτός από εμένα δεν έγραψε το παραμικρό γιατί υπήρχε το ιστορικό από τον ευτραφή πρόεδρο " Αλέξη καλώς όρισες στο σπίτι σου" από το οποίο ο ίδιος τον είχε διώξει. 
Και έτσι οι αθλητικοί δημοσιογράφοι χωρίς ίχνος ντροπής ακολουθούν τον πρόεδρο που είναι ένας και μοναδικός