Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Οι εκλεκτοί της Συνέλευσης της Κορίνθου δεν τόλμησαν να πάνε στη δικαιοσύνη και πήγαν οι λαγοί

Δικαίωμα δεν είναι κάτι που σου δίνει κάποιος αλλά κάτι που κανείς δεν μπορεί να σου πάρει 
                                RAMSEV CLARK 



Πολύ μεγάλος σαματάς έγινε με τα ρούχα της Κορίνθου. Και απορώ πως οι λιβανωτοί κονδυλοφόροι δεν έγραψαν ότι για όλα υπεύθυνος είναι ο Δήμαρχος. 
Με ρωτάτε για ποιο δήμαρχο αναφέρομαι και αυτόματα σας απαντώ όλα τα λάθη στο νομό μας τα κάνει μόνο ένας και αυτός είναι ο Αλέκος ο Πνευματικός. που αν και έβγαλε το Πολυτεχνείο είναι ένας άνθρωπος που μη έχοντας κανένα προσόν βολεύτηκε στο δημόσιο. Και δεν κάνω πλάκα αλλά δυστυχώς τα λόγια αυτά τα διάβασα σε γραπτό "αντικειμενικού" και "λιβανωτού" κονδυλοφόρου που είναι απέναντι του Αλέκου Πνευματικού. 
Στο Δημοτικό Στάδιο έχει τα αποδυτήρια της ο Μπάρτσα. Μετά από τον θρίαμβο του ψηφοδελτίου του κ. Δημήτρη Λέκκα οι νοικοκυραίοι  ήθελαν να πάρουν τα ρούχα της ομάδας που είναι περιουσιακά στοιχεία και πήγαν να τα πάρουν με άδεια από την σημαία. Απέτυχαν και βρήκαν το δρόμο της διπλωματίας αλλά και της φιλίας Απέτυχαν γιατί τα γύρευαν από αναρμόδιους Και απορώ πως ο έγκριτος δικηγόρος κ. Τσιχριτζής δεν ακολούθησε την νόμιμο οδό να πάρει την άδεια από την πρόεδρο του πρωτοδικείου. 
Και έδωσαν το δικαίωμα τον "παράνομο¨"  Σωτήρα Μαυρονάσο να κάνει μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα. Και τώρα δεν είναι άδικο να μη πάρουν οι θριαμβευτές των εκλογών κάτι που τους ανήκει αφού το έχουν πληρώσει;
Και τώρα θα περιμένουμε την απόφαση της δικαιοσύνης Και που εδώ το οξύμωρο του θέματος είναι ότι οι εκλεγέντες δεν προσέφυγαν στην δικαιοσύνη Και πήγε αυτός που έφυγε όπως ο λαγός ( χαρακτηρισμός λιβανωτού κονδυλοφόρου) από την συνέλευση  . Και ο φευγάτος πήγε στα δικαστήρια και οι νόμιμοι στα παρακάλια.