Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Ο Κυριάκος Καρασταμάτης πρόεδρος του ΠΑΣ Κόρινθος με 35 ψήφους και τις ευλογίες του Μιχαλιού Και μετά ξύπνησαν


Η γενική Συνέλευση της Κορίνθου έγινε και αποφασίστηκε να συνεχιστεί την ερχόμενη Τετάρτη και να γίνει η ψηφοφορία . Αλλά μετά από νομική συμβουλή του κ. Τσιχριτζή οι εκλογές έγιναν με ένα ψηφοδέλτιο και έτσι ψήφισαν 36 μέλη τα οποία τα περισσότερα δεν συγκεντρώνουν τα από το καταστατικό προσόντα και έτσι έχουμε την νέα διοίκηση που πάλι κουμάντο θα κάνει ο νεκροθάφτης της ομάδας  Ψήφισαν 36 και βρέθηκε και ένα λευκό για να μη μας πάρουν και απολυταρχικά καθεστώτα. 
Βέβαια όλα αυτά τα είπε ο Σωτήρας Μαυρονάσος και κάποιος που έμαθα έχει ουζερί χαρακτήρισε τον Μαυρονάσο δεύρο Νικηφόρο αλλά και οι δυο είσαστε τα ίδια σκατά Ίσως ο κύριος αυτός να έχει σχέση με αυτά λόγω του επαγγέλματος Αλλά πρέπει αυτό να το γνωρίζουν οι πελάτες του. 
Αλλά εγώ ότι γράφω βάζω την υπογραφή μου και ότι λέω την φάτσα μου. 
Μπορείς αυτόν το χαρακτηρισμό που τον έκανες μέσα στο όχλο να τον γράψει; 
Βέβαια τον δικαιολογώ γιατί γεννήθηκε δειλός και μόνο μέσα στο πλήθος ξέρει να βρίζει Εγώ κύριε οπαδέ των ακαθαρσιών έκανα συγκεκριμένες κατηγορίες σε βάρος του κ. Τσιχριτζή και περιμένω απαντήσεις. Μέχρι να μου δοθούν καλά θα κάνεις να το βουλώσεις γιατί ρυπαίνεις την ατμόσφαιρα.