Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Στην Κορινθία πέφτουν βόμβες και κανένας δεν νοιάζεται και μετά μας φταίνε οι πολιτικοί


 Τα μέσα ενημέρωσης του νομού μας έγραφαν συνέχεια ότι θα δώσει συνέντευξη ο Μαυρονάσος. Που κατά την γνώμη έλεγα τα ίδια Σωτηράκη μου τα ίδια ρε Σωτήρα. Και όταν έφυγα από τον χώρο της συνέντευξης είπα πόσο έξω έπεσα. Και ποιά δύναμη με οδήγησε να μη χάσω αυτό το πανηγύρι. Γιατί μετά την μήνυση που μας έδειξε ο κ. Μαυρονάσος ότι άλλο είπε είναι πολύ μικρότερης σημασίας. 

                                       Η μήνυσης 












Εδώ υπάρχει η μήνυσης του Σωτήρη Μαυρονάσιου που σας κατηγορεί κ. Λέκκα  ότι όλα αυτά τα κάνατε για να γράψετε τους  Δάφνη Κ-- Ζελιαιναίο Δρόσο -Σταμάτη Α--Χιώτη Ειρήνη ( σύζυγος Βασιλόπουλου)--Ροκανάς Σταυρος --Ζέννης Β --Διαμαντόπουλος Π Λίτσας Π - Κασκαντάμης  Σ - Μιχαλόπουλος Π - Δημητριάδης Χ - Λέκκας Ι οι οποίοι συναίνεσαν στην παράνομη εγγραφή με δήθεν ημερομηνία εγγραφής τους στο σωματείο την 15-7-2014 παρανόμως και αυθαιρέτως με σκοπό να παραπλανήσει τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης και να κατευθύνει την ανάδειξη του εκλογικού αποτελέσματος. 
Και όλα αυτά να γίνονται στο χώρο του ποδοσφαίρου που σημαίνει του αθλητισμού και κανένας δεν κοκκινίζει. 
Αν ο κ. Λέκκας ήταν στην παράταξη του Πνευματικού οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι θα τον είχαν ξεσκίσει. Τώρα η σιωπή μάλλον είναι ...χρυσός