Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Ο Τσιχριτζής προσπαθεί από τα παρασκήνια να διοικήσει τον Π Α Σ Κόρινθος

Κάποιο προσπαθούν να με βάλουν ταμπέλα  και να με κατατάξουν στο στρατόπεδο του Σωτήρα . Βέβαια όλα αυτά όπως έχουν συνηθίσει ανώνυμα αφού είναι δειλά ανθρωπάκια και δεν τολμούν ούτε να πουν ούτε να γράψουν το όνομα τους.
Εδώ είμαι υποχρεωμένος να δηλώσω επίσημα ότι ποτέ δεν ιθα μπορούσα να ακολουθήσω τον κ. Μιχάλη Τσιχριτζή αφού μια φορά το έκανα και κάθε πρωί εδώ και έξη χρόνια ζητώ συγνώμη από το ποδόσφαιρο.Να γιατί μου είναι αδιανόητο να υποστηρίξω τον Μιχαλιό ακόμα και επίτροπος της εκκλησίας να γίνει. 
Και εδώ μπαίνει το ερώτημα μεταξύ Σωτήρα και Μιχαλιού ( γιατί δεν υπάρχει κανένας Καρασταμάτης) τηρώντας το αρχαίο μεταξύ των δυο κακό το λιγότερο κακό είναι το καλύτερο προτιμώ τον Σωτήρα. 
Να γιατί ορισμένοι προσπαθούν να βγάλουν συμπεράσματα τα οποία; είναι λαθεμένα. Και αναφέρομαι για πρόσωπα που εκτιμώ μέσα στο χώρο του ποδοσφαίρου γιατί έχουν μόνο προσφορά. Και επάνω σε αυτούς πιάστηκαν οι διάφοροι Τσιχρητζήδες για να το παίξου αρχηγοί του ποδοσφαίρου ενώ με στοιχεία έχω αποδείξει ότι είναι ουραγοί.