Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Χαμός με Μπέο και Πάτση


Ραδιοφωνικό... σόου στον Βόλο εκεί που στη συχνότητα του τοπικού «Σπορ FM 89,5» βγήκαν μαχαίρια ανάμεσα στον Ανδρέα Πάτση και τον Αχιλλέα Μπέο.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Νίκης Βόλου μεταξύ άλλων υποστήριξε πως ο Μπέος του ζητούσε τις δύο χρονιές που η Νίκη βρισκόταν στη Β' Εθνική να κάτσει να χάσει από τον Ολυμπιακό Βόλου, ώστε να ανεβεί ο δεύτερος.

Κάπου εκεί παρενέβη ο νυν δήμαρχος του Βόλου, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε «να πάει να καταθέσει αυτά που λέει εκεί που πρέπει γιατί αλλιώς θα είναι συκοφάντης».

«Θα πάω στον Ανδρεάδη να καταθέσω. Όταν λέω κάτι, το υποστηρίζω και το αποδεικνύω αφού μου δίνει την άδεια και ο κ. Μπέος» ήταν η απάντηση του Πάτση, ο οποίος ζήτησε άμεσα ακρόαση από τον ειδικό ανακριτή.

Στη συνέχεια η κατάσταση ξέφυγε με τον Μπέο να αποκαλεί τον Πάτση «ανθρωπάκι», «αποτυχημένο» και να αναφέρει πως η Νίκη Βόλου «ήταν στη ζητιανιά και δεν είχε ούτε ρούχα να φορέσει». Ακόμη προσέθεσε: «Το τι ειπώθηκε πριν από κάποια χρόνια μεταξύ μας, αφού θέλει ας τα δημοσιοποιήσει. Να πάει όπου γουστάρει. Είναι αδερφή. Το ποιοι φοράνε παντελόνια ας κοιτάξει στον καθρέφτη του να δει».

Ο Πάτσης πήρε τον λόγο και απάντησε: «Το αν χόρευα είναι δικαίωμά μου. Εγώ καθόμουν στην καρέκλα μου και ήμουν στη Σούπερ Λίγκα. Όταν κάποιος με θίγει προσωπικά θα πάρει απάντηση. Οι συζητήσεις για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό έγιναν τις δύο χρονιές που ήμασταν και οι δύο στη Β' Εθνική. Οι μαγκιές έχουν και ένα όριο. Δεν περνάνε αυτά στον Πάτση».

Τέλος, ο Μπέος ρώτησε τον Πάτση γιατί δεν είχε καταγγείλει μέχρι σήμερα αυτά που ισχυρίστηκε πως έχουν γίνει, ενώ τον χαρακτήρισε «ρουφιάνο» και τόνισε πως ηχογραφεί τις συνομιλίες του.

Όσο για τον Πάτση είπε κλείνοντας: «Μπορεί να με απέβαλλε το ποδόσφαιρο δεν με έκανε όμως κατηγορούμενο. Η Νίκη Βόλου αποχώρησε από το πρωτάθλημα. Δεν καθίσαμε στο πρωτάθλημα για να τα “αρπάξουμε” δεν εμπλακήκαμε σε στημένα. Πήραμε μια απόφαση».