Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Κρίμα ρε Μιχάλη τα γλέντια σου και τα πυροτεχνήματα

Από αριστερά προς τα δεξιά ο Νίκος Προύτζος  σύμβουλος της Ε Π Ο και πρόεδρος της ένωσης Αρκαδίας. Στο μέσο ο δικός μας Γιωργάρας που όμως έχει τους ίδιους περιορισμούς εκτός τα 50.000 ευρώ Και ο τελευταίος ο Γιώργος Σαρρήυς 


Περίπου επτά ώρες διήρκεσε η απολογία του Γιώργου Σαρρή στον ειδικό ανακριτή που ερευνά την υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης" στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ επιβλήθηκαν με απόφαση του ειδικού ανακριτή Γιώργου Ανδρεάδη και του εισαγγελέα οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ αφέθηκε ελεύθερος αφότου κατέβαλε εγγύηση 50.000 ευρώ.

Ο Γιώργος Σαρρής σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, ενώ αποχωρώντας αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις και το μόνο που διέρρευσε είναι αυτό που είπε σε «πηγαδάκι» πως πρόκειται για «στημένη υπόθεση».

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Κάποιος άνθρωπος των γραμμάτων υποστηρίζει ότι οι ξαφνικές φιλίες ξεπηδούν από το κρασί. Και εσύ Μιχάλη η φιλία σου με τον Γιώργο Σαρρή την ζέστανε το κρασί του Σολωμού μα το καλό μεζέ. Ο Γιωργάρας τον γνώριζε γιατί πριν γίνει πρόεδρος της ΕΠ Ο ήταν πρόεδρος της Κ Ε Δ και από εκεί την έβαψε. 
Και τώρα Μιχάλη μου κανένας δεν μπορεί να σε κατηγορήσει ότι ήσουνα φίλος με τον πρόεδρο αφού την απέκτησες στο κρασί και
δικαιολογείτε. Και είσαι άτυχος ρε Μιχαλιό αφού και ο άλλος φίλος σου  που φιλοξένησες ο Κουρίδης και αυτός την ίδια τύχη είχε με τον Σαρρή  Απαγόρευση  ενασχόληση και 50.000 ευρώ εγγύηση Και οι δυο οι δυνατοί είναι με τις μεγαλύτερες απαγορεύσεις 
Ενώ κάποτε ήσουνα υπερήφανος για τις γνωριμίες σου τώρα θα προσπαθείς να νη ακουστεί το παραμικρό. Ψάχνω να βρω καμιά φωτογραφία από το γλέντι που έγινε στο Σολωμό θα είναι σπουδαίο ντοκουμέντο και μια από το Ξενοδοχείο που πέρασε τις διακοπές του ο νομικός θα είχαν ιστορική αξία. 
Δρυός πεσούσης δυστυχώς όχι ένας αλλά όλοι ξυλεύονται.