Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Παναγιώτης Αργύρης και Ανδρέας Ντούλης οι δυο ανιδιοτελείς εργάτες της διαιτησίας

Ο Παναγιώτης Αργύρης διαιτητής που έφτασε να διαιτητεύει και αγώνες εκτός νομού μια και έχει τελειώσει την γυμναστική Ακαδημία και είχε και τα τυπικά αλλά και τα ουσιαστικά προσόντα Πρώτο μπόι 
Και ο έτερος Καπαδόκης και αυτός πολύ καλός διαιτητής αλλά είχε την ατυχία να πέσει επάνω στον κ. Δούρο και σε έναν άτυχο αγώνα με τον Άρη Θεσσαλονίκης Αλλά και ένας άλλος διαιτητής που τον παρακολούθησα σε έναν αγώνα Λάρισα -- Α Ε Κ και τον θαύμασα. Και ήταν ο Καραπατάς Που και αυτός έφυγε από την διαιτησία για να ανοίξει ο λεωφόρος.
Και αυτός την πάτησε γιατί έπαιζε χαρτιά σε κάποιο καφενείο του χωριού του. Και θέλω να ξέρω αλήθεια ποιος απ όλους εμάς δεν έχει τζογάρει στο δεύτερο πανεπιστήμιο που είναι ο καφενές 
Όλα αυτά τα περίεργα γίνονται στην Κορινθία και όλοι κάνουν τον ευτυχισμένο αλλά μέσα τους βράζουν 
Ο Παναγιώτης Αργύρης το 2009 στις εκλογές της ένωσης ήταν με τον κ. Νίκα. Μάλιστα στις παραμονές έφαγε μαζί του σε ταβέρνα του Μαψού με άλλο πρωτοκλασάτο διαιτητή μη ενέργεια σήμερα. Και όταν ο Γιωργάρας ο Δούρος πήγε στην Αθήνα για να γράψει αρνητική ιστορία καλέσανε από την εφεδρεία τον κ. Αργύρη γνωστό πολέμιο των που μάλλον έτσι φαινόταν για πολλούς και ποικίλους λόγους.αλλά μας βγήκε διαφορετικός  
Έτσι ο κ. Αργύρης σήμερα συμπληρώνει πέντε χρόνια στην επιτροπή ορισμού διαιτητών γιατί είναι όργανο πειθήνιο στους παράγοντες Και τα έχω όλα αυτά γράψει σε πολλά μου δημοσιεύματα μου Αλλά αυτό που έχει τραγικές συνέπειες ήταν οι ανακοινώσεις οι υβριστικές της Ελλάδας  Βέλου και του Πέλοπα Κιάτου που γελοιοποίησε τους Κορίνθιους διαιτητές . Και στην ιστορία θα μείνουν οι περιπτώσεις των Διαιτητών Αστερή Β και Χονδρόπουλου Π. για διαφορετικές αιτίες .
Ο εργάτης αυτός της διαιτησίας πήγε ως παρατηρητής διαιτησίας σε τριάντα οκτώ ( 38) τοπικούς αγώνες πρωταθλήματος Και σε επτά αγώνες εκτός νομού. 
Και ο κ. Ντούλης σε είκοσι εννέα ( 29) αγώνες σε τοπικό επίπεδο παρατηρητή και σε οκτώ (8) αγώνες εκτός νομού ..
Να γιατί ο κ. Αργύρης έχει κολλήσει και δεν θέλει να φύγει από την θέση αυτή. 
Δεν είναι μικρό πράγμα να έχεις εξασφαλίσει την λαϊκή έτσι που έχει γίνει η ζωή μας όλα να τα μετράμε Το ίδιο και ο ανένδοτος κ. Ντούλης. 
Εξ έργων δικαιούται άνθρωπος και ούκ εκ πίστεως μόνον ( Ο άνθρωπος δικαιώνεται από τα έργα του και όχι μόνο από την πίστη)
Ιάκωβος ο Αδελφόθεος