Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Στην οδό Νοταρά 48 διδάσκονται... Γαλλικά με πεπειραμένους διδασκάλους.

Μάλλον πολύ γρήγορα ο διάδοχος του κ. Μιχάλη μας νόμισε ότι θα τον αντικαταστήσει αμέσως΄και άρχισε να παριστάνει τον αρχηγό.
Δεν νομίζω ότι πρέπει να το πάρει στα σοβαρά και αν θέλει να διαπιστώσει ότι γράφω αλήθειες ας ρωτήσει τον Σωτήρη Γρανιτσιώτη για να μάθει και αυτός πόσες υποσχέσεις είχε πάρει αλλά και οικονομικά πόσα του είχαν κοστίσει Και αποτέλεσμα ΄μηδέν 
Και είναι πολύ σωστά τα λόγια κάποιου που υποστηρίζει  ότι με τις υποσχέσεις κανένας δεν έχασε Και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο ευτραφής και ευαίσθητος πρόεδρος .
Έτσι ο υποτιθέμενος διάδοχος του Μιχαλιού δημιούργησε στα γραφεία επί της οδού Νοταρά 48 ένα τρικούβερτο γλέντι που είχε αντί για κρασί και μεζέδες ...Γαλλικά πολύ προχωρημένα όμως. 
Με αποτέλεσμα να ξαφνιάσει τους διερχόμενους αλλά και τους γείτονες η φρασεολογία των αξιωματούχων της οδού Νοταρά αριθμός 48 Φανταστείτε την υπόσχεση μόνο έχει πάρει ο υποψήφιος διάδοχος του Μιχαλιού. Μπορείτε μόνοι σας χωρίς την βοήθεια κανενός να βγάλετε το συμπέρασμα σας  τι θα γίνει όταν του φορέσει και το δακτυλίδι της διαδοχής; 
Πρέπει εκεί που γράφει Ε Π Σ Κορινθίας να αντικατασταθεί με το παλιό SALOYN των κάου μποϊ ταινιών