Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Το επάγγελμα του γυρολόγου ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή είναι παρασιτικό και γι αυτό και τον καταστρέφει

Η μεγάλη μεταγραφή που οι δημοσιογράφοι την έκαναν του αιώνα στη Κορινθία  κόστισε πέντε χιλιάδες ( 5.000) ευρώ που θα πληρωθείς με τον εξής τόπο Με την υπογραφή χίλια  ( 1000) ευρώ και όλα τα άλλα σε δόσεις. Και επειδή δεν αφήνω τίποτα στην τύχη θα σας γνωρίσω πως ενημερώνουμε αν ένας ποδοσφαιριστής πληρώνεται.
Όταν παίζει το οικονομικό πάει περίφημα Όταν απέχει κάτι δεν πάει καλά Γιατί οι γυρολόγοι που συμμετέχουν στο Κορινθιακό πρωτάθλημα πάνω από την φανέλα έχουν το ευρώ γιατί οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες και πρέπει να φράξουν τρύπες με αυτά που συμφωνήσανε. Τώρα πως μετά από το τέρμα που επιτυγχάνει η ομάδα τρέχουν και φιλάν τον σκόρερ αυτό είναι για τα μάτια του κόσμου για να μη μας περνάν ότι είμαστε μόνο επαγγελματίες Να βάλουμε και ολίγο συναίσθημα 
Και μου έλεγαν ότι πριν από χρόνια στο Λουτράκι ήταν κάποιος ποδοσφαιριστής που του είχαν δώσει γραμμάτια . Και αν κάποιο δεν πληρωνόταν εγκαίρως το κρατούσε στα δόντια του  ( το γραμμάτιο) στέλνοντας το μήνυμα ότι για να παίξω πρέπει να εξοφληθεί 
Νομίζω ότι με τα παραπάνω σας έδωσα την πλήρη εικόνα για τους γυρολόγους ποδοσφαιριστές στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα που δυστυχώς καταστρέφουν και πολλούς ποδοσφαιριστές που έμαθαν να ζουν κατά τον τρόπο αυτόν. 
Γιατί άλλο να είσαι επαγγελματίας και άλλο να κάνεις τον ερασιτέχνη και να παίρνεις τρεις χιλιάδες (3000) ευρώ τον χρόνο και να κοιμάσαι μέχρι το μεσημέρι και να είσαι τρόφιμος της καφετέριας.