Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Η ιστορική ομάδα του Κύψελου είναι ανεπίτρεπτο να διασύρεται


Όταν ήρθα στην Κορινθία ασχολήθηκα με τα μέσα ενημέρωσης και περισσότερο με τα πρωταθλήματα τα παιδικά. Και μάλιστα τράβηξα 108 αγώνες και τις παρουσίασα στη τηλεόραση Ηλέκτρα Τα περισσότερα ήταν για τους παιδικούς αγώνες με αποτέλεσμα στον τελικό του παιδικού μεταξύ των ομάδων του Κύψελου και το Τενεάτη να  τον παρακολουθήσουν περισσότεροι φίλαθλοι από το Κύπελλο Κορινθίας  Την περίοδο αυτή γνώρισα τον αείμνηστο  Αλέκο Αμπαδιωτάκη που ήταν προπονητής στην ομάδα της παιδική του Κύψελου με αποτέλεσμα να με εντυπωσιάσει και να τον βαφτίσω ιεραπόστολο του ποδοσφαίρου.
Τότε στην ομάδα του  είχε τόσους ικανούς ταλαντούχους μικρούς ποδοσφαιριστές που δυστυχώς μερικοί αντί να κυριεύσουν τις ομάδες του κέντρου γιατί είχαν όλα τα προσόντα  έγιναν γυρολόγοι. 
Σήμερα όπως είδαμε δέκα μέρες πριν να αρχίσει το πρωτάθλημα 
 ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ο Μαλαχίας να δίνεται στον Α Ο Ζευγολατιού που θα παίζει στην ίδια κατηγορία.με την ομάδα του Κύψελου. 
Αυτό σημαίνει ότι  οι ποδοσφαιριστές του Κύψελου ανοικτή για να πλαισιώσουν τα αντίπαλα σωματεία. Και το δικό μου ερώτημα παραμένει ένα και αμείλικτο Η ιστορική ομάδα του Συνοικισμού γιατί συμμετέχει ως ενεργό σωματείο της ένωσης για να τροφοδοτεί τα άλλα σωματεία με το έμψυχο υλικό; Και αυτό αν γίνεται χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα δεν υπάρχει καμία εξήγηση για το ξεγύμνωμα της ιστορική αυτής ομάδας. Αυτοί που διοικούν την ομάδα αυτή είναι υποχρεωμένοι να βγουν και να διευκρινίσουν ο Κύψελος κατάντησε σημαία ευκαιρίας για τα άλλα σωματεία με το αζημίωτο ;