Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Αφού δεν σέβεστε τους εαυτούς σας σεβαστείτε τουλάχιστον τα παιδιά.

Ομολογώ ότι δεν περίμενα τόση αντίδραση και μάλιστα σε χρόνο αστραπής που αφορούσε το άρθρο μου για την ανακοίνωση που έβγαλε και αφορούσε παιδιά Θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω ένα τηλεφώνημα που δέχτηκα και πολύ με προβλημάτισε. 

Νικηφόρε 

Το παιδί μου που είναι δέκα χρονών το έχω γράψει στην Ακαδημία της ομάδας Κόρινθος 06. 
Διάβασα  από το δικό σου σχολιασμό την ανακοίνωση της ομάδας του Π Α Σ Κόρινθος και μου θύμισε μια ταμπέλα που κάποιος είχε βάλει σε ένα αμπέλι και επάνω έγγραφε " ...ένας θα την πληρώσει. " Και συμπέρανα ότι θα τον είχαν τρελάνει στις κλοπές." 
Η πρώτη σκέψη ήταν να πάρω το παιδί μου και να το πάω σε άλλη Ακαδημία. 
Μα αυτό μου ήταν δύσκολο γιατί στα δέκα του χρόνια δεν έχει αποκτήσει συνείδηση επαγγελματία ποδοσφαιριστή και έχει δεθεί με την ομάδα Κόρινθος 06 και θα του λείψουν τα παιδάκια οι συμπαίκτες του. Βλέπεις Νικηφόρε δεν πρόφτασε λόγω ηλικίας να γίνει παράνομος και λαθραίος. 
Ομολογώ ότι κρατώ την  ανωνυμία μου γιατί δεν θέλω να γίνει στόχος το παιδί μου Πιστεύω ότι μέχρι σήμερα το παιδί μου μέσα στο περιβάλλον που μαθαίνει ποδόσφαιρο  είναι πολύ ευχαριστημένο. Και δηλώνω ότι δεν θα αφήσω κανέναν να χαλάσει την είσοδο του παιδιού μου στον αθλητισμό που τόσο ανάγκη τον έχει η κοινωνία που είναι ανίκανη να αντιμετωπίσει την μάστιγα της εποχής μας. Παρατηρώ ότι δέχεστε επιθέσεις και είτε από δειλία είτε από αδιαφορία είτε από κακότητα κανένας δεν βρίσκεται κανένας; δίπλα σου. Προσωπικά σου ζητάω συγνώμη γιατί και εγώ είμαι ΄ένας από αυτούς 

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Αυτά μπόρεσα να συγκρατήσω και σας τα παρουσιάζω. Η ανακοίνωσης αυτή είμαι βέβαιος ότι θα δημιουργήσει τεράστια θέματα στην ομάδα του Π Α Σ Κόρινθος. 
Είμαι βέβαιος ότι οι σωστοί μέσα στο Δ Σ του Π Α Σ θα καταλάβουν πόσο κακό τους κάνουν οι ...αγροφύλακες και θα τους αποβάλλουν Να μη αργήσουν γιατί η ζημιά θα είναι πολύ μεγάλη αφού αυτοί οι άνθρωποι προκειμένου να έχουν προβολή μπορεί να κάνουν τα πάντα Και να αλλάζουν ακόμα και στρατόπεδα 
Αυτοί οι επαγγελματίες του ποδοσφαίρου που δεν σέβονται ούτε και τα παιδιά και ευτυχώς είναι ελάχιστοι αλλά θρασύτατοι αν δεν απομονωθούν θα καταστρέψουν και τα υπολείμματα του ποδοσφαίρου που έχουν αφήσει.
Και το μόνο παρήγορα φαινόμενο είναι και το τηλεφώνημα του πατέρα που σε κάποια στιγμή το πνεύμα της επιστολής θα μας γίνει οδηγός