Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Θα προσπαθήσω να κρίνω τον Ολυμπιακό --Π Α Ο Κ και το ντέρμπι μεταξύ των

Θα προσπαθήσω να κάνω μια ανάλυση των αγώνων  Ολυμπιακού -- Γιάννινα και Ατρόμητου -- Π Α Ο Κ. μια και την Κυριακή θα έχουμε ένα ντέρμπι μεταξύ των δυο αυτών ομάδων. 
Η σημερινή ομάδα του Ολυμπιακού για να χάσει στο ελληνικό πρωτάθλημα πρέπει να υπάρξει τυχαίο γεγονός. Που σημαίνει μεγαλύτερη πιθανότητα υπάρχει να αδυνατίσει ο Μιχαλιός ( Τσιχριτζής) παρά να χάσει η ομάδα του λιμανιού. Και όποια ομάδα γελαστεί και ανοιχτή την περιμένει διασυρμός Και αυτό το είδαμε με τα Γιάννινα 
Η ομάδα του Π Α Ο Κ διαφέρει από τις άλλες χρονιές γιατί οι παίκτες δεν έχουν σιγουρέψει την θέση τους Και ο Βούλγαρος Μπερμπάτοφ μόλις μπει στον αγώνα ηρεμεί  την ομάδα. Και ο προπονητής του έχει δεθεί με τους παίκτες 
Ο αγώνας της Τούμπας θα έχει ενδιαφέρον λόγω έδρας γιατί ο Ολυμπιακός δεν θα χάσει τις ευκαιρίες ούτε τις Α Ε Κ ούτε και του Ατρόμητου. 
Το πρόβλημα εδώ είναι ο διαιτητής που υπάρχει φόβος να μη κατηγορηθεί ότι ευνόησε τον Ολυμπιακό τον χαντακώσει, Επίσης υπάρχει και ο φόβος των επεισοδίων γιατί ο κ. Σαββίδης μάλλον θέλει να βάλει τάξη στο μαγαζί του που δεν αναγνωρίζει κανέναν συνέταιρο. 
Αυτή είναι η εικόνα και των ομάδων που είμαστε υποχρεωμένοι να την δεχτούμε αν πιστεύουμε ότι είμαστε αντικειμενικοί.