Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Ενώ ματώνει ο Α Ο Λουτράκι για την σωστή εκπροσώπηση στα Εθνικά πρωταθλήματα κάποιοι τους έχουν γυρίσει την πλάτη


Σε μια από τις πιο ηχηρές μεταγραφές του καλοκαιριού στον 3ο όμιλο της Γ' ΕΘνικής προχώρησαν οι οράνιε με τη σημερινή απόκτηση του Θοδωρή Πούτσι.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός, τον οποίο οι φίλοι της ομάδας γνωρίζουν από τους τρεις αγώνες της περασμένης χρονιάς απέναντι στον Παναργειακό, βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του συλλόγου και συμφώνησε σε όλα με τους ιθύνοντες της ομάδας.

Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα των οράνιε, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Γιώργος Οικονόμου έκανε την εξής δήλωση:

"Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Γιώργου Διαμαντόπουλου και κατόπιν σχετικής εισήγησης του προπονητή μας θέλαμε έναν παίκτη -τουλάχιστον- ισάξιο του Γιώργου για να καλύψουμε το κενό που δημιουργήθηκε ξαφνικά στο ρόστερ μας. Γνωρίζουμε τον Θοδωρή από τα περσινά παιχνίδια μας με τον Παναργειακό, ξέρουμε για την πολύ θετική παρουσία που είχε στην Καλαμάτα και νομίζω ότι κάναμε την καλύτερη δυνατή επιλογή. Τον καλωσορίζω εκ μέρους του Δ.Σ στην οικογένεια μας και του εύχομαι υγεία και καλή επιτυχία. "

Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος μετακόμισε ήδη σήμερα στο Λουτράκι, συμμετείχε κανονικά στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας, όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει για πρώτη φορά τους νέους του συμπαίκτες.

Η  ανακοίνωση:



"O Α.Ο Λουτράκι βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Θοδωρή Πούτσι.

Ο Θοδωρής Πούτσι  έχει γεννηθεί στις 3 Νοεμβρίου του 1992 και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Παναργειακό.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί στο παρελθόν για 6 μήνες στον Ιωνικό Νικαίας (Δ’ Εθνική) και στη συνέχεια στην Καλαμάτα (Γ’ Εθνική), όπου παρέμεινε για δυόμισι χρόνια 2012 έως 2014)

 Καλωσορίζουμε τον Θοδωρή στον Α.Ο Λουτράκι και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες."