Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Οι καυστικές δηλώσεις δεν κάνου΄ν καλό πουθεν Στο δε αθλητισμό είναι εγκληματική πράξης.

Οι δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη: 


Μπορεί ο Ολυμπιακός να πήρε μία από τις μεγαλύτερες νίκες του στην ιστορία του στην Ευρώπη, ωστόσο ο Σάββας Θεοδωρίδης σκέφτεται ήδη όλα όσα θα γίνουν στην… Τούμπα και ζήτησε από τον ΠΑΟΚ να μην κάνει… αλητείες!

Αρχικά είπε: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον πρόεδρό μας και όλο τον ελληνικό λαό, και περισσότερο στους πέντε εκατομμύρια φίλους της ομάδας μας. Κάναμε περήφανη όλη την Ελλάδα. Αυτά να τα βλέπουν κάποιοι που προσπαθούν με ψεύτικα δημοσιεύματα να σπιλώσουν την προσπάθειά μας.

Η διακύμανση του σκορ ήταν καταπληκτική.  Ισοφαριστήκαμε δύο φορές, αλλά περάσαμε μπροστά αμέσως. Από ό,τι μου έλεγαν οι Εγγλέζοι δημοσιογράφοι, δεν περίμεναν να δουν τέτοια ομάδα εδώ με τόσο καλή άμυνα όπως ο Ολυμπιακός.

Εύχομαι να κάνουμε πολλές νίκες για να υψώσουμε τη ψυχολογία της πατρίδας μας. Αυτά πρέπει να κοιτάνε ορισμένοι. Τι να κάνουμε για να ανεβαίνει το ελληνικό μεγαλείο στην Ευρώπη και να αισθάνονται πως η Ελλάδα είναι παντοδύναμη».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο ματς με τον ΠΑΟΚ: «Τελείωσε το παιχνίδι αυτό και κοιτάμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Αν δεν πάρεις το πρωτάθλημα δεν παίζεις στο Champions League. Πάμε να παίξουμε ποδόσφαιρο στη Θεσσαλονίκη.


Όσοι έχουν στο μυαλό τους τις αλητείες να τις βγάλουν από το μυαλό τους. Ο ΠΑΟΚ έχει στρώσει και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Να αφήσουν τις αλητείες εκεί πάνω που μας κάνουν τόσα χρόνια»

Και η απάντηση του Π Α Ο Κ 

"Καυστικό" ήταν το σχόλιο των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για τις δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη χθες το βράδυ. Ενώ η ομάδα του είχε κερδίσει μέσα στο Emirates τη Άρσεναλ, εκείνος μιλούσε για ενδεχόμενες αλητείες στην Τούμπας. Γι' αυτό και οι τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σημείωναν: "Ντροπή δεν είναι αυτά που λέει ο κύριος Σάββας. Ντροπή είναι που βρίσκονται ακόμη μικρόφωνα να σταματήσουν μπροστά του και αυτιά να τον ακούσουν".

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Πιστεύω ΄ότι ο Π Α Ο Κ ο σημερινός πρέπει να αποβάλει από τις τάξεις του τους ταραξίες για να μπορέσει να γίνει μεγάλη ομάδα 
Και αν ο κ. Σάββας Θεοδωρίδης θέλει να κολακέψει τον πρόεδρο του ας βρει άλλους τρόπους. Γιατί και έναν Μητροπολίτη  τον χαρακτηρίσεις αλήτη  θα βγει έξω από τα άμφια 
Από εδώ την Κορινθία σας στέλνουμε ένα παρήγορο μήνυμα. Για το τοπικό πρωτάθλημα της πρώτης Κατηγορίας αγωνιζόντουσαν η Κόρινθος με την Δάφνη Εξαμιλίων και στις εξέδρες έπεφτε το ξύλο της αρκούδας. Οι ποδοσφαιριστές τους αγνόησαν και συνέχισαν το παιχνίδι τους Αν αυτό το σπουδαίο που έγινε στην Κόρινθο βρει μιμητές λύθηκε το πρόβλημα των επεισοδίων