Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Η ομάδα του Ολυμπιακού για όσους δεν θέλουν να το πιστέψουν έχει φύγει από τα Ελληνικα ποδοσφαιρικά δεδομένα

Δεν έχω καμία σχέση με την ομάδα του Ολυμπιακού και ούτε θα ήθελα να αποκτήσω 
Μα όμως έχω μάθει να γράφω και να λέω αλήθειες που δυστυχώς μξε οδηγούν στα δικαστήρια. Και έχω πάθει ζημιά οικονομική μα μυαλό δεν βάζω αφού αυτοί που μου είναι απέναντι είναι και δυνατοί και οικονομικά ανεξάρτητοι. 
Αυτά ως εισαγωγή γιατί την νόμιζα υποχρεωτική Γιατί κάποιοι νομίζουν ότι όταν γράφεις αλήθειες σε περνάνε ότι θέλεις να κάνεις τον έξυπνο. Νομίζω ότι την Κυριακή είχα γράψει όποια ομάδα στην Ελλάδα ανοίγεται και δεν παίζει καταστροφικό ποδόσφαιρο αλλοίμονο της την περιμένει ο διασυρμός. 
Στην Αγγλία έπαιξε η ομάδα του Λιμανιού και πέτυχε τρία τέρματα   μέσα σε μια έδρα πάρα πολύ δύσκολη. Και το σπουδαιότερο σήμερα η Άρσεναλ είναι από τις καλύτερες ομάδες του Αγγλικού πρωταθλήματος 
Είχα γράψει ότι ο σημερινός Ολυμπιακός δεν έχει καμία σχέση με των άλλων ετών. Γιατί διαθέτει πολύ καλούς παίκτες και έναν σεμνό αλλά και πολύ καλός  προπονητή που δεν έχει προκαταλήψεις όπως όλοι σχεδόν οι συνάδελφοι του που βλέπουν τις βεντέτες της ομάδας ως ανταγωνιστές γιατί δεν έχουν χωνέψει ότι ανήκουν ως ποδοσφαιριστές στους παλαίμαχους.
Και αν πάρουμε την ήττα από την Μπάγερν που οφείλεται σε τυχαία τέρματα που δέχτηκε άνετα βγάζουμε το συμπέρασμα ότι ο σημερινός Ολυμπιακός μετρά για πρώτη φορά ουσιαστικά και στην Ευρώπη Βέβαια για τον Ελλαδικό χώρο δεν έχει καμία σχέση. και με καμία ομάδα έστω και αν λέγεται ακόμα και Π Α Ο Κ. 
Βέβαια αυτό μονοπωλεί τα πρωταθλήματα και έτσι οι φίλαθλοι έχουν απομακρυνθεί γιατί έχουν βαρεθεί να βλέπουν κάθε χρόνο το ίδιο έργο. 
Αλλά όμως ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί ο πανέξυπνος πρόεδρος του Ολυμπιακού  θέλει να ελέγχει τους διαιτητές αφού στην κυριολεξία δεν τους έχει καμία ανάγκη,