Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Θανάσης Πισιμίσης κάνοντας χρήση την πολιτική του ιδιότητα κάνει κακό στο ποδόσφαιρο Ενώ ποτέ δεν χρησιμοποιεί την αθλητική από άγνοια.

Τίποτα εν μπορεί να 

κρυφτεί  στο 

Κορινθιακό ποδόσφαιρο


Και ενώ  υποστηρίζαμε ότι ο προπονητής του Α  Ο Ζευγολατιού χωρίς να δώσει καμία εξήγηση το έπαιζε δίπορτο με αποτέλεσμα  δεκαπέντε μέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος να μας κουνήσει το μαντήλι.
Μάλλον τον αδικήσαμε τον κ. προπονητή.  Γιατί το ρεπορτάζ που κάναμε άλλα μας λέει και είμαστε υποχρεωμένοι να τα δημοσιεύσουμε. 
Ο  Α Ο Ζευγολατιού η ομάδα που από την ημέρα που την πήρε στα χέρια του ο πολιτικός και αθλητικός παράγοντας Θανάσης Πισιμίσης έχει αλλάξει μορφή. Σε ένα χρόνο ανέβηκε και στην πρώτη κατηγορία και αμέσως το δεύτερο χρόνο κατακτά και πρωτάθλημα αλλά και κύπελλο. 
Και έτσι ο οπαδός του Λήντς όπως το βάφτισε ο φίλος του πρόεδρος της ένωσης στο δικαστήριο ( σήμερα αυτούς τους ονομάζουμε τραμπούκους)  γράφει ποδοσφαιρική ιστορία που έρχεται να κολλήσει με αυτή την πολιτική και΄έχουμε εδώ στην Κορινθία έναν άνθρωπο που γνωρίζει να συμβιβάζει τα πράγματα και αυτός είναι ο λόγος που έφτασε ψιλά  και θα πάει ψηλότερα γιατί το αξίζει Δέχεται να τον βρίζουν και αυτός τους απαντά με κατακτήσεις χωρίς να το δημιουργεί κανένα πρόβλημα η ένωσης που στις εκλογές της ένωσης ήταν αντίπαλοι για τα μάτια του κουτών και ένας από αυτούς η αφεντιά μου  Και τώρα να βλέπω τους αδελφούς Μαργέτη για τους οποίους καταδικάστηκα να συνεργάζονται με τον υβριστή τους και τον κ. Θάνο να συνεργάζεται για το καλό του ποδοσφαίρου. ρε γαμώτο ...αλλά του Ζευγολατιού.
Στον αγώνα Ζευγολατιού --Δάφνης Εξαμιλίων ένας ακριβοπληρωμένος παίκτης του Ζευγολατιού νόμισε ότι επειδή είναι ακριβός πρέπει οι αντίπαλοι να τον μαρκάρουν με τα μάτια Και εκνευρίστηκε ο ακριβώς και μίλησε απρεπώς στον παίκτη  των Εξαμιλίων που του πήτε την μπάλα Ο διαιτητής είπε στον προπονητή των πρωταθλητών να τον βγάλει γιατί θα αναγκαστεί να τον αποβάλει Ο προπονητής τον έβγαλε και τότε  έπεσε ως κεραυνός ο πολιτικός πλέον Πισιμίσης και τον ρωτά γιατί έκανε αυτή την αλλαγή Και του είπε τα διατρέξαντα. Και ο πολιτικός Πισιμίσης απάντησε  και εγώ έτσι κάνω τον προπονητή. 
Ενώ αν μιλούσε ο αθλητικός παράγοντας ούτε καν θα μιλούσε για την αλλαγή Και ο προπονητής που δεν γνωρίζει από πολιτική τα μάζεψε και μας κούνησε μαντήλι Πιστεύω το συμβάν θα γραφτεί στην πολιτική ιστορία του κ. Θάνου. Όπως και αυτό που του είπε ο κ. Τατούληςσ μεταφέροντας την εντολή του κ. Σαρρή. Ας αφήσουν λευκή την αθλητική ιστορία που την χρησιμοποίησε για να εκλεγεί στην περιφέρεια δίπλα στον πατριώτη του Αρκάδα Πέτρου Τατούλη.