Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Η σημερινή ομάδα του Π Α Σ Κόρινθος δεν έχει καμία σχέση με την ιστορία της

Γιατί κανένας δεν έγραψε για τον αποκλεισμό της Περαχώρας από το Κύπελλο της Κορινθίας;Μα γιατί ο νικητής ήταν ο Π Α Σ Κόρινθος ,με  το φτωχό 1-0 που φανερώνει ότι η ομάδα του Π Α Σ μετά τα φιλικά που ήταν οι εμφανίσεις της ήταν απογοητευτικές έρχεται καπάκι και το κύπελλο και η τούρτα έδεσε.
Και δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν κάποιοι να πιστεύουν ότι θα μπορέσουν με αυτό το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτουν να πουν παρών στο Κορινθιακό πρωτάθλημα Βέβαια αν οι διοικούντες σήμερα την ομάδα της Κορίνθου φιλοδοξούν να μοιράζονται τις τελευταίες θέσεις και αυτές να τις κατακτούν μετά από την γενναιοψυχία των αντιπάλων . Τότε δεν υπάρχει ομάδα αλλά το φάντασμα της και πάμε σε ένα πρωτάθλημα που θα αποτελέσει διασυρμό για την ιστορική ομάδα 
Να γιατί έγραψα και υποστήριξα με όλη την δύναμη μου ότι η ομάδα του Π Α Σ Κόρινθος; έκλεισε τον κύκλο της και καλό θα ήταν να διαλυθεί .
Και έπεσαν επάνω κάποιοι που αντλούν δύναμη για να μπορούν να λένε παρών στο χώρο του ποδοσφαίρου. Γιατί αγνοούν κάτι που είναι βασικό. Η Κόρινθος είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί. Και επομένως η θέσης του ουραγού δεν της ταιριάζει και οδηγεί στην ανυπαρξία.