Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Ξύλο στον συνοικισμό στις εξέδρες ...και άψογοι οι αγωνιζόμενοι παίκτες !!!


Πάλι θα προκαλέσω με τα γραπτά μου αλλά προσωπικά δεν με ενδιαφέρει.γιατί γράφω γεγονότα  
Στο γήπεδο του συνοικισμού μια ιστορική ομάδα ο Π Α Σ Κόρινθος έπαιζε για το πρωτάθλημα με την νεοφώτιστη  ομάδα της Δάφνης Εξαμιλίων. 
Το παράδοξο αυτού του αγώνα είναι ότι ενώ στον αγωνιστικό όλα κύλησαν κατά τρόπο άψογο στην εξέδρα τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά. 
Κάποιος εύσωμος οπαδός του Π Α Σ που η ταυτότης του είναι γνωστή ζήτησε τον λόγο από κάποιους οπαδούς που ίσως ενισχύοντας την ομάδα τους να τους ξέφυγαν κάποια ...Γαλλικά Και τότε έτρεξε από την απέναντι εξέδρα που ήταν συγκεντρωμένοι κάποιοι γνωστοί φίλοι της Κορίνθου ο πλέον σωματαράς και ζητούσε να μάθει ποιος είπε τα ...Γαλλικά για να του κάνει επιτόπου την σεξουαλική πράξη Και έπιασε από τον λαιμό έναν παίκτη της Δάφνης που δεν έπαιζε Και όλα αυτά λάμβαναν χώρα παρουσία του Δ Σ του Π Α Σ Κόρινθος. 
Και τους ερωτώ να μου πουν αν έχουν ανάγκη από αυτούς τους οπαδούς; 
Το μάθημα που έδωσαν οι παίκτες οι αγωνιζόμενοι κανέναν δεν θα προβληματίσει; Βέβαια από τους φανατικούς οπαδούς της ...κρεμούλας δεν περιμένω απολύτως τίποτα. Αυτός που το έπαιξε Σταλόνε θα επισκεφτεί στο δεύτερο γύρο τα Εξαμίλια;