Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Από την πρώτη αγωνιστική πρέπει να τους πάρουμε τον αέρα

Διαβάζω ότι η ομάδα του Ηρακλή Λεχαίου διαμαρτύρεται γιατί ο διαιτητής του αγώνα Αστέρα Δερβενίου --Ηρακλή Λεχαίου δεν έδωσε ένα πέναλτι που έγινε επάνω στο ποδοσφαιριστή Πεναίση 
Και ο διαιτητής ήταν πρωτάρης και εμείς το είχαμε γράψει την Παρασκευή πριν από τον αγώνα : Τον διαιτητή Κέκερη δεν τον γνωρίζω αλλά νομίζω ότι στον αγώνα αυτόν έπρεπε να οριστεί ένας διαιτητής με μεγαλύτερη πείρα Βέβαια υπάρχουν δυο έμπειροι επόπτες της Β εθνικής κατηγορία Και στο Δερβένι θα ταξιδέψει και ο παρατηρητής διαιτησίας - γενικός αρχηγός της Κορίνθου και με δηλώσεις στην εφημερίδα  που δυσφημούν το άθλημα του ποδοσφαίρου --Δημήτρης Γκρούτσης που όρισε τον εαυτό του για να τον κρίνει τον διαιτητή και μετά με την σειρά του  να κρίνει τον εαυτό του."
Και τώρα περιμένουμε από τον αντικανονικά οριζόμενο παρατηρητή διαιτησίας να μας γνωρίσει αν ήταν πέναλτι ή όχι Γιατί δεν ήταν τυχαίος ο ορισμός του. 
Και εσύ Δημήτρη Κριτσελά είχες το θράσος να σ' αντιμετωπίσει ο διαιτητής επί ίσοις όροις όταν ανοιχτά δείχνεις ότι είσαι φίλος του Σπύρου Νίκα. 
Βέβαια το πέναλτι ο διαιτητής δεν το έδωσε όχι για να ευνοήσει τον Αστέρα που είναι καταδικασμένος αλλά για να αποδείξει η εξουσία 
" ...ει Θεός μεθημώνουδείς καθημών. 
Εάν ο Θεός είναι μαζί μας, κανείς δεν είναι εναντίον μας" πήρε στα χέρια της την εξουσία  η ένωσης και εκεί που κάποιος πάει να σηκώσει ντο κεφάλι το κόβουμε. 
Προσωπικά δεν γνωρίζω αν ήταν ή δεν ήταν πέναλτι. Θέτω όμως το ερώτημα και περιμένω απάντηση Με ποιο σκεπτικό η επιτροπή ορισμού διαιτητών έβαλε στο πιο δύσκολο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής τον Κέκερη διαιτητή.
Πόσα παιχνίδια της πρώτης κατηγορίας διαιτήτευσε;Γιατί από τα στοιχεία που έχω είναι δυο Αστέρας Δερβενίου --Ηρακλής Ξυλοκάστρου  που η ομάδα του Ηρακλή δεν είχε καμία τύχη να χάσει με μικρό σκορ. Και Κόρινθος -- Πέλοπας όταν το πρωτάθλημα είχε πλέον κριθεί. 
Δυστυχώς για τους αρμοδίους στοιχεία παραθέτουμε. 
Και το σπουδαίο εδώ είναι ότι ο Δημήτρης Κριτσελάς και ο Αστέρας Δερβενίου διαφημίζουν το άθλημα.