Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

«Αναλαμβάνω την ευθύνη»


Η ήττα από τον ΠΑΟΚ δεν έκατσε καλά στην ΑΕΚ και στα Σπάτα το κλίμα ήταν αρκετά βαρύ με τον Τραϊανό Δέλλα να αναλαμβάνει την ευθύνη για την ήττα, ενώ στάθηκε και στον χαρακτήρα που δεν έδειξε η ομάδα του. Παράλληλα έδωσε το σύνθημα για το εκτός έδρας ματς με την Βέροια.  

«Θα πρέπει να ξέρετε πως δεν γίναμε ξαφνικά η καλύτερη ομάδα. Ούτε βέβαια είμαστε οι χειρότεροι, επειδή χάσαμε. Όμως θα πρέπει σε όλα τα ματς για να μπορέσουμε να τα κερδίσουμε, να τα παλέψουμε μέσα στο γήπεδο. Να δώσουμε μάχη για να τα κερδίσουμε. Και αυτό δεν έγινε χθες.

Πάντα για μια ήττα την ευθύνη την έχει πρώτα απ' όλους ο προπονητής. Αυτός είναι ο πρώτος που φταίει. Εγώ είμαι ο πρώτος που αναλαμβάνω την ευθύνη για τον τρόπο που παίξαμε. Έχουμε πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε. Τώρα έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας, που πρέπει οπωσδήποτε να το κερδίσουμε. Πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς στη Βέροια» ανέφερε ο τεχνικός της ΑΕΚ στους παίκτες του στην προπόνηση της Πέμπτης.

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Το έγραψα στο χθεσινό μου μετά τον αγώνα άρθρο μου  τονίζοντας ότι δεν υπήρχε ο Στρατηγός αυτός που θα μπορούσε να βοηθήσει τους στρατιώτες που είχαν πέσει στην μάχη Και έρχεται και μας λέει ότι η ευθύνη είναι δική του. 
Και αν με την Βέροια υπάρχει το ίδιο αποτέλεσμα τότε δυο ευθύνες τι αποτέλεσματα θα μας φέρουν;