Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Δεν θέλουμε όχι ότι δεν μπορούμε να σταματήσουν τα επεισόδια


Διαβάζω :
Στο παιχνίδι του Παναιτωλικού με την Βέροια κάποιος ανεγκέφαλος οπαδός των γηπεδούχων πέταξε κύπελλο με καφέ στο πρόσωπο του ποδοσφαιριστή Γιαννούλη των φιλοξενούμενων.

Ο αγώνας διακόπηκε για τρία λεπτά, η ΠΑΕ του Αγρινίου κλήθηκε σε απολογία και τιμωρήθηκε με πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Γιατί το αναφέρω; Διότι ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας δεν άφησε το θέμα να περάσει έτσι και κινήθηκε πολύ σωστά.

Ειδοποίησε την αστυνομία που από τις κάμερες εντόπισε τον δράστη και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία.

Ο Κωστούλας, μάλιστα, του ζητάει να πληρώσει το πρόστιμο και φυσικά δεν θα του επιτρέψει ξανά την είσοδο στο γήπεδο.

Το αφεντικό του Παναιτωλικού έχει αποδείξει ότι δεν είναι άνθρωπος που λέει πολλά και δεν κάνει τίποτα.

Ίσα ίσα που μιλά με τις πράξεις του. Και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ακόμα πιο σκληρός και αυτό φαίνεται από την συμπεριφορά του στους πιτσιρικάδες οργανωμένους με τους οποίους είναι σε μεγάλη κόντρα και δεν λέει να βάλει νερό στο κρασί του.


Αυτό που προέχει για τον Κωστούλα είναι να βλέπει στο γήπεδο πολιτισμένη ατμόσφαιρα και μπράβο του.

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Τα ίδια Παντελή μου τα ίδια οι ...οργανωμένοι "οι πιτσιρικάδες τα έχουν βάλει με τον ευεργέτη του Παναιτωλικού που είναι ο Κωστούλας" Τα ίδια και οργανωμένοι του Π Α Ο Κ και κάθε που συμμετέχει για να βγάλει την ομάδα από το οικονομικό αδιέξοδο. Γιατί οι οργανωμένοι θέλουν να συμμετέχουν στην διοίκηση και άλλοι να πληρώνουν
Και όλα αυτά μπορεί να διορθωθούν με ένα νόμο και ένα άρθρο που να αναφέρει " Κανένας σύλλογος οπαδών δεν μπορεί να γίνει χωρίς την έγκριση της ομάδας που υποστηρίζει Η άδεια αυτή  ανακαλείται από την ομάδα που την χορήγησε με την πρώτη παράνομη ενέργεια των οργανωμένων.
Κανένας σύλλογος δεν τολμά ούτε να εισηγηθεί τέτοιο νόμο αλλά και η πολιτεία να τον ψηφίσει φοβούμενη το πολιτικό κόστος. Να γιατί οι εισπράξεις μιας αγωνιστικής του Ελληνικού  πρωταθλήματος συγκρίνονται με αυτές ενός αγώνα Γ εθνικής του Αγγλικού πρωταθλήματος.