Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Μη κατατάσσεις ποτέ μια ψυχή Κάθε ψυχή είναι κάτι το διαφορετικό Αυγουστίνος

Θεέ μου τι θα δούμε να πράττουν τα δημιουργήματά σου 



Ένας 15χρονος μαθητής συνελήφθη απόψε από αστυνομικούς του τμήματος Κάτω Αχαΐας, για τον θάνατο ενός 17χρονου, επίσης μαθητή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 15χρονος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα, για λόγους που διερευνώνται, εναντίον του 17χρονου.

Ο 17χρονος διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας της Κάτω Αχαΐας και από εκεί μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 15χρονος φέρεται να πήρε την κυνηγετική καραμπίνα από το σπίτι του και να πήγε στην περιοχή του 2ου δημοτικού σχολείου Κάτω Αχαΐας, όπου βρισκόταν ο 17χρονος, μαζί με άλλους συνομηλίκους του και να πυροβόλησε εναντίον του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr ο 15χρονος έχει πρόβλημα στην ομιλία με αποτέλεσμα εδώ και καιρό να δέχεται τα πειράγματα του 17χρονου και της παρέας του. Αυτό στάθηκε αφορμή για ακόμη έναν καυγά χθες την ώρα που ο 15χρονος συναντήθηκε με την παρέα του 17χρονου στον χώρο του 2ου δημοτικού σχολείου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο νεαροί ήρθαν στα χέρα, ο 17χρονος φέρεται να χτύπησε τον 15χρονο που έφυγε από το σημείο.

Στη συνέχεια οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 15χρονος πήγε στο σπίτι, πήρε μια καραμπίνα και επέστρεψε πυροβολώντας τον 17χρονο.

Μετά το περιστατικό μάρτυρες είδαν τον 15χρονο να απομακρύνεται από το σημείο με το αυτοκίνητο του πατέρα του.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν λίγο αργότερα σε ερημική περιοχή.

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Δυστυχώς αυτά που διαβάζαμε στις εφημερίδες  που γινόντουσαν στην Αμερική μας ήρθαν και στην χώρα μας με αποτέλεσμα  να έχει παγώσει η Ελλάδα και να έχουν τρομοκρατηθεί οι γονείς που νομίζω ότι έχουν και την τεράστια ευθύνη.
Θυμάμαι ότι κάποτε ένας πατέρας καμάρωνε στο καφενείο του χωριού που ο γιος του το βράδυ όταν αυτός κοιμόταν έπαιρνε το αυτοκίνητο του χωρίς να έχει δίπλωμα . και το έφερνε το πρωί Αποτέλεσμα ένα πρωί δεν γύρισε ούτε το αυτοκίνητο του ούτε και το παιδί του. Τραγικό Και πρωταγωνιστής του δράματος ο πατέρας. που αυτός άφησε να δημιουργηθεί ένας άνδρας 15 χρονών 
Εκεί στην κάτω Αχαϊά ένα παιδί 15 χρονών επειδή τον Κορόιδευαν πήγε σπίτι του πήρε την καραμπίνα του πατέρα του και σκότωσε τον συνομήλικο του Και στο τόπο της συμφοράς πήγε με το αυτοκίνητο του πατέρα του. 
Εδώ έχουμε να οδηγεί παρανόμως και να γνωρίζει το χειρισμό της καραμπίνας .
Και δυστυχώς και τα δυο τα έμαθε ο πατέρας και κανένας άλλος. Ένα είναι βέβαιο ότι αυτό που γίνεται σε παιδιά που κάπου υστερούν είναι βάναυσο και μόνο στα σχολεία μπορεί να διορθωθεί. Μα πως να γίνει αυτό όταν μόλις ένας καθηγητής αγριοκοιτάξει τον κανακάρη τους γίνονται γίνεται θέματα στην τηλεόραση Και ποιος δάσκαλος θα πάρει το ρίσκο να φέρει στην τάξη το ίνδαλμα του πατέρα.που έγινε άνδρας στα δεκαπέντε του. 
Μάθαμε να κλαίμε πάντα επάνω στο χυμένο γάλα αλλά κανένας δεν κάνει το παραμικρό αυτό να μη χυθεί. Δυστυχώς μόνο η οικογένεια και το σχολείο μπορεί να τα φτιάξει όλα. Η οικογένεια ενώ μπορεί δεν θέλει αφού υπάρχει η νοοτροπία το παιδί γίνεται άνδρας από τα δεκαπέντε Και το σχολείο ενώ μπορείς όσες φορές  το προσπάθησαν δάσκαλοι ταλαιπωρήθηκαν