Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Και πολλά μέλλει να μάθεις αν το Ασήμαντο εμβαθύνεις Οδυσσέας Ελύτης

Κάποτε πήγα σε έναν διαιτητή και του υπέβαλα έγγραφο αίτημα να του δώσουμε τα χρήματα της αποζημίωσης στο τέλος του αγώνα και δεν το δέχτηκε.
Και παρατηρώ οι ίδιοι διαιτητές που τηρούν με θρησκευτική ευλάβεια τον κανονισμό δέχονται να σφυρίζουν αγώνες σε αντικανονικά γήπεδα. 
Γιατί γήπεδο που στις γωνίες που χτυπιέται το κόρνερ πρέπει να υπάρχουν τα σημαιάκια . Και εδώ θα ήθελα να μου έλεγαν οι διαιτητές οι  τηρητές της νομιμότητας  πως δέχονται να κάνουν τους αγώνες σε αντικανονικά γήπεδα. 
Θα ήθελα πολύ να είχα μια απάντηση από τους Ιαβέριδες που τιμώρησαν τον Ολυμπιακού Κορίνθου με 500 ευρώ ή με 170.000 δραχμές Με αποτέλεσμα να μη έχει να πληρώσει και να αναγκαστεί να παραιτηθείς από το πρωτάθλημα.  

Κατά την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο τα σωματεία ήταν δέκα έξη ( 16) στο πρωτάθλημα της Α 2 κατηγορίας. Και φέτος όπως αποδεικνύεται έγιναν δέκα τέσσερα (14) Μάλλον  πρέπει να μπήκαν στο πλύσιμο. Και  έχει σημασία που κανένας δεν τα προσέχει αυτά  που η δύναμη των σωματείων δεν τους απασχολείς Γιατί είμαι βέβαιος ότι περισσότερη σημασία δίνει η ηγεσία στην κρεμούλα παρά στο γεγονός που τα σώματα διαλύονται. Ίσως να προτιμούν να υπάρχουν λιγότερα σωματεία για να μπορούν να τα ελέγχουν Μου θυμίζει όταν οι ανίκανοι πολιτικοί μας ήθελαν τα σύνορα της Ελλάδα; να φτάνουν μέχρι την Λάρισα γιατί ήθελαν μικρά αλλά έντιμο Ελλάδα.