Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Με μόνο το πορτοφόλι δεν μπορείς να κρατηθείς στο χώρο του π[οδοσφαίρου

Άφησε ο Α Ο Λουτρακίου δυο παίκτες ελεύθερους και που ο ένας είναι και ιστορία του αφού ένδεκα ολόκληρα χρόνια αγωνιζόταν με την φανέλα του Α Ο Λουτρακίου Τον Γκαρμίρη λοιπόν τον θυμάμαι στα πρώτα βήματα που αν και μικρό παιδάκι είχε σχεδόν το σημερινό ανάστημα Επίσης μου είχε κάνει εντύπωση  η σοβαρότητα του και το πειθαρχημένο παιχνίδι του. 
Ο άλλος είναι ο Κόντης που αν ζούσε στην Αθήνα και έπεφτε σε προπονητικά χέρια καλά σήμερα θα έπαιζε σε ομάδα πρώτης εθνικής κατηγορίας γιατί είναι πλασμένος για την θέση του τερματοφύλακα 
Αυτούς τους δυο παίκτες μόλις έμεινα ελεύθεροι τους πήρε ο Α Ο Ζευγολατιού. Και αύριο θα ζητάμε ευθύνες από κάποιες ομάδες γιατί δεν διεκδικούν το πρωτάθλημα. Και προσωπικά είμαι έτοιμος να ζητήσω ευθύνες από αυτούς που διοικούν την ιστορική ομάδα της Κορίνθου.Αλλά χθες είχαμε την μεταγραφή του Μαλαχάτη και σήμερα των Γκαρμίρη και Κόντη 
Πως λοιπόν να ζητήσω ευθύνες όταν υπάρχει ο ΣΑ Ο Ζευγολατιού που σκουπίζει ότι κυκλοφορεί στην ΄πιάτσα Από την μια λοιπόν υποστηρίζεις ότι έχεις υποδομή και καλούς προπονητές και παίκτες. Και βγαίνει ο άλλος και σου απαντά ότι εγώ έχω πορτοφόλι. Γιατί δεν νομίζω  ότι υπάρχει έστω και ένας που πιστεύει ότι οι παίκτες οι τρεις πήγαν στο Ζευγολατιό επειδή έχει καλά σουβλάκια στην πλατεία; Γιατί όσο και να προσπαθήσεις δεν θα μπορέσεις να με πείσεις. 
Αλλά όλες οι ερασιτεχνικές ομάδες που ανέβηκαν με την δύναμη του πορτοφολιού γυρίζουν πίσω με κατεβασμένο το κεφάλι όταν κουραστεί ο...επενδυτής.