Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Αν ένα δελτίο τύπου δεν έχει ταυτότητα σηανείνει ανυπαρξία διοίκησης

Παρακαλώ θα ήθελα να μελετήσουμε μαζί αυτό το Δελτίο τύπου 

Λουτράκι, 14/09/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σε τελετές αγιασμού όλων των σχολείων της Α' βάθμιας και Β' βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς παραβρέθηκαν οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, Αντιδήμαρχοι και Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων, την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015, επιβεβαιώνοντας με την παρουσία τους την ιδιαίτερη σημασία που δίνει η Δημοτική Αρχή στο δύσκολο έργο της εκπαίδευσης.

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης, παραβρέθηκε στις τελετές αγιασμού του 1ου Δημοτικού σχολείου και του Γυμνασίου - Λυκείου Λουτρακίου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο κ. Γκιώνης ευχήθηκε στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, με γνώση και πρόοδο. Τόνισε ότι το σχολείο είναι ένας χώρος που αποκτάται η γνώση, αναπτύσσονται οι δεξιότητες των μαθητών και οικοδομούνται τα θεμέλια για να επιτευχθούν οι στόχοι, τα οράματα και οι φιλοδοξίες ολόκληρης της κοινωνίας. 

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της, η Δημοτική Αρχή θέτει ως προτεραιότητα την ανάπτυξη της παιδείας, σε επίπεδο υποδομών και λειτουργίας των σχολικών μονάδων. Ως αφετηρία για τη νέα σχολική χρονιά, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου έχει εκπονήσει μελέτη επισκευής – συντήρησης σχολικών κτηρίων, προϋπολογισμού 185.000,00€, όπου προβλέπεται να γίνουν εκτεταμένες επεμβάσεις σε όλα τα σχολικά κτήρια του Δήμου μας.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟ

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Θα ήθελα να γνώριζα ποιος μου έστειλε αυτό το Δελτίο τύπου γιατί αν και έχω πείρα επάνω σε αυτά δυσκολεύομαι να καταλάβω τον αποστολέα. 
Και καλό θα είναι αυτοί που γράφουν αυτά τα κείμενα επιτέλους αν δεν γνωρίζουν να ρωτήσουν ότι ένα δελτίο τύπου  έχει ταυτότητα του συντάκτη που ποτέ δεν είναι αυτός που το γράφει . 
Και δεν μπορώ να καταλάβω πως κανένας από αυτούς που βρίσκονται πίσω από το δελτίο δεν επαναστατεί για να τους πει τι σημαίνει δελτίο τύπου. 
Και ότι γελοιοποιούν τον συντάκτη - αποστολέα.