Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Ηρακλής Λεχαίου μια ομάδα που γράφει ιστορία και παραδίδει διοικητικά μαθήματα


Ο Ηρακλής Λεχαίου  μαζί με τον Α Ο Λουτρακίου βασίζονται επάνω στην πηγή ζωής που είναι η υποδομή Να γιατί ο Ηρακλής Λεχαίου ενώ τον βλέπεις να παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο υποβιβάζεται Γιατί σκοπό δεν έχει τον πρωταθλητισμό αλλά τον αθλητισμό μέρος του οποίου είναι και το ποδόσφαιρο. 
Ψυχή του Ηρακλή Λεχαίου είναι ο Δημήτρης Κριτσελάς. Ένας άνθρωπος που ήδη η Ακαδημία των Αθηνών μαζί με τον Φίλη και τον Λαζαρίδη του Ποσειδώνα Λουτρακίου  έπρεπε πριν από πολύ καιρό να τους είχε βραβεύσει για την προσφορά τους. 
Ο Δημήτρης Κριτσελάς όλο τον ελεύθερο του χρόνο τον και μέρος από τον επαγγελματικό τον διαθέτει για τον Ηρακλή την ομάδα της καρδιάς του. 
Αλλά όχι μόνο από τα κέρδη της επιχείρησης του αλλά και από το υστέρημα του κρατά στη ζωή την ομάδα αυτή. 
Και η ιδιορρυθμία του ανθρώπου αυτού δεν θέλει ποτέ να γίνει το έργο του το οποίο είναι τεράστιο μέσο προβολής του. Γιατί πιστεύει ότι προσφορά δεν διαφημίζεται. 
Κατά την ποδοσφαιρική περίοδο 2014- 2015 η ομάδα του Ηρακλή Λεχαίοπυ αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα  της Α2 κατηγορίας ( η παλαιά Β κατηγορία) και παίζοντας οι ποδοσφαιριστές του ποδόσφαιρο για το ποδόσφαιρο κατέκτησαν το πρωτάθλημα και ανέβηκαν στην άλλη κατηγορία. Αλλά όμως η προσπάθεια του Ηρακλή δεν ήταν το πρωτάθλημα αλλά να παρουσιάσει ποδόσφαιρο που είχε ως αποτέλεσμα το πρωτάθλημα. Αυτή την φιλοσοφία την συναντάς εκεί που δεν υπάρχει ιδιοτέλεια. 
Ας γίνει παράδειγμα σε όλους μας η ομάδα του Ηρακλή Λεχαίου