Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Κρεμούλα --παράγοντες σημειώσατε Άσσο και έτσι η ένωσης Κορινθίας πρέπει να χαρακτηριστεί..σαντιγί

Αν αυτό γινότανε σε μια Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων εκτός Κορινθίας θα είχε αναγκαστεί να παραιτηθεί 
Σήμερα είχε προγραμματιστεί να γίνει η κλήρωσης του κυπέλλου Κορινθίας.
Οι παράγοντες πήγαν όχι πολλοί αλλά αρκετοί. 
Ο πρόεδρος της; επιτροπής ήταν ο κ. Γιάννης Γεροβασίλης που ενόρκως κατέθεσε ότι δεν υπήρχαν μπράβοι στην γενική συνέλευση και ότι η πρόεδρος της γενικής συνέλευσης πρωτοδίκης κινδύνεψε με λιντσάρισμα από τον επικεφαλής του αντίπαλου ψηφοδελτίου Νέα Πορεία  Από τους σημερινούς  συνεργάτες του κ. Τσιχριτζή Θάνο Πισιμίση και αδελφών Μαργέτη. 
Και αυτοί μεν όλοι σήμερα συνεργάζονται και η φωνή της αλήθειας ο Νικηφόρος καταδικάστηκε και πληρώνει κάθε μήνα και για τρία χρόνια 88,70 ευρώ Αλλά εγώ μπορώ να κοιμηθώ ήρεμα το βράδυ και να τους δω κατάματα .Όλοι αυτοί μπορούν να με κοιτάξουν χωρίς να κοκκινίζουν; 
Και έρχομαι και πάλι στην κλήρωση που την ένωση την εκπροσωπεί ο κ. Γεροβασίλης που όταν ήταν πρόεδρος του Σπαθοβουνίου η ομάδα του τιμωρήθηκε έναν χρόνο Και ως πρόεδρος της πειθαρχικής της ένωσης  τιμώρησε τον σημερινό συνεργάτη του Νίκο Μαργέτη για να μη παίξει με την ομάδα του Σπαθοβουνίου. Αλλά όμως ο κ. Γεροβασίλης θα θυμάται για χρόνια πολλά την σημερινή κλήρωση. Απευθυνόμενος προς τους παράγοντες είπε ότι τους μεταφέρει την λύπη του προέδρου που δεν μπορεί να είναι στη σημερινή κλήρωση λόγω εργασίας. 
Και πετάγατε ένας Χιλιομοδιότης και του λέει" Για ποια δουλειά μας λες κ. Γεροβασίλη; Στον ( και αναφέρει το όνομα της καφετέριας)  είναι και τρώει με παρέα γλυκά Προσπάθησε να τα μπαλώσει αλλά οι παράγοντες κατάλαβαν ότι ο κ. ΄πρόεδρος τους έγραψε στο ...χιόνι!!!
Κάναμε ρεπορτάζ και μάθαμε ότι στν καφετέρια εκτός από τον ευτραφή και συνάμα ευαίσθητο πρόεδρο ήταν: Ο πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής με την πλούσια νομική γνώση που απέκτησε μετά την μήνυση και αγωγή που μου έκανε.
Ο καθηγητής καλών τρόπων Ο μόνιμος παρατηρητής τάξεως για δύσκολους αγώνες ( Πέλοπας -- Π Α Σ Κλένια) Που όμως τα γλυκά τα μετέφερε γνωστός παρατηρητής της ένωσης. Που κάποτε δεν τον πήρανε οι διαιτητή για τον πάνε στο γήπεδο του Σοφικού.και πήγε να τους δείρει κατά την διάρκεια του αγώνα   Προτίμησε όλους αυτούς από τους παράγοντες,για να φάει την κρεμούλα του 
Και έτσι έχουμε κρεμούλα παράγοντες  ένα Και παράγοντες  κ. Γιάννης Γεροβασίλης Το γέλιο κάνει καλό στη ζωή μας