Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Μόνο στην Κορινθία μπορεί να συμβούν αυτά

-
Αυτή είναι η βόμβα μεγατόνων που διαφημίζει επαγγελματίας δημοσιογράφος που έχει μπλοκ με διαφημίσεις Και είναι ο Μιχάλης Καφαντάρης 





Διαβάζω μια ανακοίνωση σωματείου Α2 κατηγορίας που παλαιά το λέγαμε Β κατηγορίας 

«Το ΔΣ του ΠΑΟ Ηρακλή Ξυλοκάστρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Καφαντάρη.
Ο Ξυλοκαστρινός 31χρονος επιθετικός και διεθνής με την εθνική μας ομάδα beach soccer, ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Ηρακλή. Η συνέχεια είναι σε όλους γνωστή με τον Μιχάλη να ανεβαίνει στις μεγάλες κατηγορίες και να πραγματοποιεί μια όμορφη πορεία όπου κι αν αγωνίστηκε. Φόρεσε την φανέλα της Ρόδου, ΠΑΣ Κόρινθος, Βύζαντα Μεγάρων, Πανηλειακού, Χαλκίδας και σε όλους είναι γνωστός για το ήθος και το πάθος του πέρα από τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες.
Αναμφισβήτητα μια προσθήκη για τον “γηραιό” της Κορινθίας που τον ανεβάζει επίπεδο σε πολλούς τομείς. Η οικογένεια του Ηρακλή αισθάνεται μεγάλη τιμή που ο Μιχάλης σε αυτή την περίοδο της ζωής τους επιλέγει να βοηθήσει την ομάδα της πόλης του να φτάσει εκεί που ονειρεύεται. Τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη του και τον καλώς ορίζουμε σπίτι. Υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

Σχολιασμός  Νικηφόρου

Διάβασα με πολύ μεγάλη προσοχή την συγκινητική ανακοίνωση του Ηρακλή Ξυλοκάστρου και δεν μπορώ να καταλάβω ποιος την έγραψε και γιατί την έγραψε, Γιατί είναι απαράδεκτο μια ομάδα που παίζει στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα να γράφει σε επίσημο έγγραφο ότι απέκτησε τα δικαιώματα ενός ποδοσφαιριστή . Αν πάρετε την ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης ποτέ δεν θα γράψει ότι απέκτησε τα δικαιώματα ενός παίκτη που θυμίζει σκλαβοπάζαρο 
Και είμαι βέβαιος ότι ο Ηρακλής  Ξυλοκάστρου θα πάρει καμία επιχορήγηση από το δήμο για να τσοντάρουν για την απόκτηση των δικαιωμάτων Μια και στην ποδοσφαιρική πιάτσα η τιμή του παίκτη ήταν λίγο αλμυρή και γι αυτό νομίζω προτίμησε τον Ηρακλή για να μη μείνει στο ράφι. 
Γράφει επίσης η ανακοίνωσης ότι Ο Ξυλοκαστρινός 31χρονος επιθετικός και διεθνής με την εθνική μας ομάδα beach soccer, ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Ηρακλή
Ναι αλλά όταν θα μπορούσε να προσφέρει στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο προτίμησε ομάδες με πλούσιο ταμείο όταν η ομάδα του Π Α Σ Κόρινθος δεν είχε οικονομική δυνατότητα για να τον κρατήσει Και δυστυχώς δεν είναι ο πρώτος 
Αλλά εδώ πρέπει να σημειώσω ότι αν η ομάδα της Κορίνθου ζητούσε έναν ποδοσφαιριστή αμέσως του έβαζαν καπέλο οι περίεργοι παράγοντες  Απίστευτο και όμως αληθινό.
Τώρα που ο Καφαντάρης είναι διεθνήςbeach soccer αυτό δεν μας εντυπωσιάζει γιατί και ο Δήμαρχος Κορινθίων είναι πολύ καλός και αλλοίμονο αν και αυτός ζητήσει να του αποκτήσουν τα δικαιώματα . Και είναι και ο πρώτος πολίτης να δούμε πόσα διακαιώματα θα ζητήσει. 
Είμαι βέβαιος ότι αυτός ο σχολιασμός κάποιοι θα τον περάσουν ως αστείο ενώ δυστυχώς είναι τραγικός. Γιατί επίσημα μας λέει μια ομάδα Α2 κατηγορίας ότι πήρε τα ποδοσφαιρικά δικαιώματα και κανένας δεν κοκκινίζει. Ο επαγγελματισμός στη χειρότερη μορφή.