Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Πυρά Λουτσέσκου κατά Μήτσιου γιατί βλέπει με χρωματιστά γυαλιά



Ο Ρουμάνος προπονητής τόνισε στην συνέντευξη Τύπου:

"Ακόμα και τώρα που ηρέμησα δεν αλλάζω τη δήλωσή μου. Ο διαιτητής επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα και δεν δέχομαι τίποτα άλλο. Ο διαιτητής γύρισε το παιχνίδι πολύ πίσω. Πολλά χρόνια πίσω. Εμείς παίξαμε τις πιθανότητές μας, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. 

Μέχρι τη φάση του 42' ο Ολυμπιακός δεν απείλησε ιδιαίτερα και ήταν ένα ισορροπημένο ματς. Προσπαθήσαμε να παίξουμε στην πλάτη του αντιπάλου. Φυσιολογικό είναι όταν δέχεσαι ένα τέρμα από τον Ολυμπιακό να μην μπορείς μετά να είσαι στην καλύτερη κατάσταση.

Μετά την κουβέντα που είχαμε στα αποδυτήρια μπήκαμε καλά όμως στο παιχνίδι. Σκέφτομαι τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν το αποτέλεσμα ήταν 1-0 από το πρώτο μέρος. Από εκείνη την στιγμή και μετά ο Ολυμπιακός αναγκάστηκε να πιέσει και δημιούργησε προβλήματα στις πλευρές μας έχοντας ευκαιρίες να σκοράρει. 

Χάσαμε εύκολα μπάλες και δώσαμε ευκαιρίες στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός μετά άνοιξε το παιχνίδι και το σκορ στην ουσία δείχνει δίκαιο αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και άλλο γκολ".

Σχολιασμός  Νικηφόρου 

Κύριε προπονητή σας κρίνει ένας ερασιτέχνης δημοσιογράφος που δεν έχει καμία σχέση με τον Ολυμπιακό αλλά είναι παθιασμένος με την αλήθεια την οποία με πάθος υπηρετεί. Αν θέλουμε να συγκρίνουμε τις δυο ομάδες δυστυχώς κ. προπονητή η δική σου ομάδα είναι πολύ κατώτερη ούτε καν να συγκριθεί με την ομάδα του Ολυμπιακού που κατά την γνώμη μου διαφέρει απ όλες τις ομάδες
Ο διαιτητής δυστυχώς για σας ήταν ανίκανος γιατί έπεσαν πολλές κλωτσιές από πλευράς σας Αν δεν είχατε αυτό το σπουδαίο τερματοφύλακα πολύ φοβάμαι ότι το σκορ θα ήταν πολύ μεγάλο σε βάρος σας. Το ρήμα απειλώ για σας έχει πολύ διαφορετική έννοια  Αυτό που υποστηρίζεται ότι θα μπορούσατε να είχατε βάλει και άλλα τέρματα μάλλον μονόμπαντα  Αυτό τον Ολυμπιακό μόνο τυχαία κάποια ομάδα μπορεί να τον κερδίσει Να σταματήσει το παραμύθι ότι χάνουν επειδή ο διαιτητής τους αδικεί.