Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Και όμως υπάρχουν παράγοντες που προσδοκούν την ίση αντιμετώπιση

Διαβάζω μια ανακοίνωση που οι ομάδες δεν μας έχουν συνηθίσει 
Γιατί δεν έχω παρατηρήσει από τότε που ήρθα στην Κορινθία αυτού είδους τις ανακοινώσεις να βγαίνουν από ένα  σωματείο που όπως παρατηρώ θέλει να εισάγει τον πολιτισμό στο χώρο του ποδοσφαίρου Είμαι υποχρεωμένος να δημοσιεύσω την: 

Ανακοίνωση για να την σχολιάσω 

«Ο πρόεδρος της ομάδας μας Δημ. Μπινιάρης και οι συνεργάτες του, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές, εύχονται σε όλες τις ομάδες του νομού μας, καλή επιτυχία, με υγεία και χωρίς βία στα γήπεδα.
Ας βοηθήσουμε όλοι στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.
 Από το γραφείο τύπου του ΑΣ Κόρινθος 2006»

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Με τις ευχές δεν μπορούμε δυστυχώς να κάνουμε απολύτως τίποτα και ιδίως μέσα στο χώρο του ποδοσφαίρου. 
Η ένωσης όρισε πάλι τους Αργύρη  και Γκρούτση που είναι ένα ντουέτο πλήρως αποτυχημένο και όμως κανένας δεν διαμαρτύρεται γιατί τόσα χρόνια παραμένουν στην ίδια θέση Και ο λόγος είναι ένας Είναι εκτελεστικά όργανα της ένωσης δηλαδή των παραγόντων του ποδοσφαίρου. Και έχω αναφέρει πολλά παραδείγματα όπως και την ανακοίνωση της Ελλάδας Βέλου που έπνιξαν χωρίς να αντιδράσουν. Επίσης με τέσσερις διαιτητές ( Κακριδής Ι Κακριδής Π Ρούτσι και Ρούσσο ) αξιολογημένους  που σημαίνει φιλοδοξίες πρωτάθλημα δεν βγαίνει. 
Γιατί οι διαιτητές που πηγαίνουν για το μεροκάματο προσωπικά δεν μπορώ να τους συγκρίνω με τους αξιολογημένους. 
Συμφωνώ ότι πρέπει να βοηθήσουν όλοι για να γίνει ένα αξιόλογο πρωτάθλημα. Πως όμως χρησιμοποιώντας τόσα χρόνια τους ίδιους στους ορισμούς των διαιτητών;
Εύχομαι να διαψευσθώ και να μη συνεχίσετε κύριοι της Κόρινθος 06 τις ανακοινώσεις με ευχές και όχι με διαμαρτυρίες 
Και μια συμβουλή  

Να προσπαθήσετε να βάλετε παπούτσια για  να μη είσαστε εύκολη λεία στα φίδια 
Και πρέπει να γνωρίζετε τι εννοώ με τα παπούτσια  Και κάποιοι που παίζουν  το ρόλο του τσαγκάρη μάλλον σας παραπλανούν για να παραμένετε ξυπόλητοι και επομένως ευάλωτοι.