Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Οι εργασίες της γενικής Συνέλευσης

Ο κύβος ερρίφθη και οι εκλογές θα γίνουν στις 3 Ιουλίου 2017 Και επειδή ο κ.
Τσιχριτζής έχει την κακή συνήθεια μέσα στα μέλη να υπάρχουν και κάποιοι φουσκωτοί που είδαν φως και μπήκαν στην αίθουσα .
Και έτσι οι αναρμόδιοι να είναι περισσότεροι από τους αρμοδίους πρέπει η Ενωτική Κίνηση να δώσει το παρών της αμέσως 
Να μάθουν το όνομα του ή της προέδρου της εφορευτικής επιτροπής που το 2013 με την ακύρωση τριών ψηφοδελτίων οδήγησαν στην επαναληπτική εκλογή με τα γνωστά αποτελέσματα Παιχνίδια να μη δώσουν  το δικαίωμα στο πολυμήχανο εικονικό πρόεδρο να τα εφαρμόσει. 
Το προεδρείου της εφορευτικής επιτροπής  να κλειστεί σε χώρο που να μη έχει καμία σχέση με τους παράγοντες που θα ψηφίσουν όπως έγινε στις επαναληπτικές εκλογές και νίκησε ο εικονικός. 
Μα το έργο ήταν σκηνοθετημένο και ο κ. Πισιμίσης τον έβγαλε και ο κ. αντιδήμαρχος νυν και πρόεδρος του πολιτισμού και αθλητισμού τότε που καταδίκασε εμένα ήταν οι μεγάλοι σκηνοθέτες 
Τώρα αν έχει πετύχει να έχει δικούς του ανθρώπους μέσα στην ενωτική κίνηση και τώρα τότε ο αγώνας θα είναι προδομένος εκ των έσω όπως  το 2013. 
Που μόνο ο Νικηφόρος ήταν ζημιωμένος αφού έφαγε οκτώ μήνες φυλάκιση γιατί συκοφάντησα τον κ. Ιατρού μόνιμο συνοδό του κ. Τσιχριτζή ακόμα και στις συνεδριάσεις του Δ Σ 
Αν δεν ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα τότε ο κ. Τσιχριτζής υπάρχει με τεχνάσματα να βγει νικητής