Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Πρωτοπορούμε παντού εδώ στην Κορινθία και όποιος δεν προπληρώσει τους διαιτητές διαλύεται!!!

Απλήρωτοι από την 7η αγωνιστική οι διαιτητές της Super League!



Θέλουμε την άποψή σας κ Πρόεδρε των Κορινθίων Διαιτητών για την προ του αγώνα πληρωμή των διαιτητών; Συμφωνείτε ότι οι παράγοντες είναι αναξιόπιστοι;

Διαβάζω:
Απλήρωτοι εδώ και… μήνες παραμένουν οι διαιτητές της Super League.
Πιο συγκεκριμένα δεν έχουν πληρωθεί από την έβδομη αγωνιστική, ενώ τους
οφείλονται και χρήματα για τα περσινά play offs.
Μάλιστα η ΚΕΔ με επιστολές προς την ΕΠΟ και τη Super League έχει ζητήσει κατ’ επανάληψη να λυθεί το ζήτημα, γιατί δεν θα μπορέσει να αρχίσει το νέο πρωτάθλημα με τις ίδιες συνθήκες.
Να τονιστεί πως η λίγκα βρίσκεται σε δεινή οικονομική θέση, καθώς εξακολουθεί να ψάχνει χρήματα από χορηγία, ενώ και η Nova ζήτησε «ψαλίδισμα» κατά 20% στα χρήματα που δίνει ετησίως.
Πάντως στο νέο κανονισμό διαιτησίας έχει προταθεί ο τρόπος πληρωμής διαιτητών να αλλάξει και το ποσό που τους αναλογεί να καταβάλλεται πριν την έναρξη του αγώνα.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Η παράγραφος αυτή ισχύει για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και από τον εικονικό πρόεδρο εφαρμόζεται κατά τρόπο απόλυτο στους αντιπάλους του Όπως στην περίπτωση Ολυμπιακού Λουτρακίου 


Ο αγώνας δεν έγινε και υπάρχει και σχετικό άρθρο που ορίζει ότι μπορεί να μπει και πρόστιμο από 1 ευρώ ως και 1000 ευρώ 
Και έρχεται ο κ. Τσιχριτζής και βάζει πρόστιμο 500 ευρώ που σε δραχμές σημαίνει 170.000 χιλιάδες. Και έτσι ο Ολυμπιακός Κορίνθου διαλύθηκε γιατί ο Μιχάλης Πρωτόπαπας ( Νταβλαντάρας ) ψήφιζε εναντίον του δυνατού που ήταν ο άνθρωπος που χωρίς να κοκκινίζει χρησιμοποιεί εικονικά ( ψεύτικα ) τιμολόγια. 
Τι να περιμένεις λοιπόν από έναν άνθρωπο τέτοιο που παντελωνιάζει χρήματα της ομάδας που ήταν πρόεδρος να δείξει κατανόηση στο πρόβλημα του Ολυμπιακού Κορίνθου που ήταν αντίπαλος του και δεν  τον ψήφιζε για να αποτελειώσει το Κορινθιακό ποδόσφαιρο. Και αυτός ο άνθρωπος σας ζητάει να τον ψηφίσετε και δεν ντρέπεται.